KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések in Hasselt Belgiumban 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

Az egyetemi oktatás, hogy felső szinten leginkább az oktatási rendszer, a belga, a kormány nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a diákok életének is olyan egyszerű, amennyire lehetséges, a hitel és a támogatások programokat. Kínálnak szponzorok a nemzetközi diákok a szegény és sérülékeny háttérrel, akik szeretnének tanulni ebben az országban.

Hasselt egy város Belgiumban. A felsőoktatási itt hajtóereje a különböző campusok Hasselt a területen. Azonban egyre több oktatási intézmény jön gyorsan.

Mesterdiplomák in Hasselt Belgiumban

Találat Filter

Mestere belsőépítészet

Hasselt University
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 1 további

Az Építészet és a Művészet karának köszönhetően az innovatív nemzetközi mester belsőépítészeti programjainak alkalmazásai nagy hangsúlyt fektetnek az adaptív újrafelhasználásra.

Mestere statisztikák távoktatás

Hasselt University
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 2 további

Egyik alapelve vagyunk szem előtt tartva, amikor beállítja a Távolság program célja, hogy tartsa olyan közel az on-campus programot a lehető nemcsak a tartalom és a tanítási módszerek, hanem a módja a hallgatók értékelésére.

Mestere statisztikák

Hasselt University
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 1 további

Mester a szállítás tudományok távoktatás

Hasselt University
On-line Nappali Részidős oktatás 42 hónap Kérj Információt Belgium Hasselt Diepenbeek + 2 további

Mester programunkban két lehetősége van: teljes munkaidőben tanulmányozni a Hasselt Egyetemen vagy kombinálni a mester tanulmányait egy munkával a rugalmas távoktatási programunkban.

Mester a szállítás tudományok

Hasselt University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 2 további

A Hasselt Egyetem közlekedési tudományok nemzetközi mesterképzési programja egy multidiszciplináris mester program, amely a tanulókat azonosítja a közlekedési és közlekedésbiztonsági kérdések azonosítására, és önmagukkal megoldásokat találva, figyelembe véve számos paramétert: a gazdaságot, a társadalmat, a városfejlesztést, a környezetet és az infrastruktúrát .

Master of Management

Hasselt University
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 1 további

A Master of Management egy nemzetközi egyéves mesterképzés (angolul), amely felkészíti a hallgatókat a dinamikus, nemzetközi üzleti környezetben való karrierre.