KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterek in Liege Belgiumban 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

Belgium hivatalosan a Belga Királyság, a szövetségi állam Nyugat-Európában. Alapító tagja az Európai Uniónak és a házigazdák az EU 's központja, valamint azokat több más fontos nemzetközi szervezet, mint a NATO.

Az oktatási intézmények a Liege a legjobbak között Belgiumban. A University of Liege vezet az út, és más campusok és főiskolák pelyhesítő erre a területre, Liege egy jó hely a tanulásra.

Mesterképzések in Liege Belgiumban

Találat Filter

A fejlett anyagok mestere: Innovatív újrahasznosítás

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus Nappali 24 hónap Szeptember 2020 Franciaország Bordeaux Portugália Lisbon Németország Darmstadt Belgium Liège Spanyolország Madrid Magyarország Miskolc + 10 további

Az AMIR mesterképzés a fejlett anyagok területén: az innovatív újrahasznosítás az anyag újrahasznosítás mély technikai ismereteit integrálja a vállalkozói szellem és az innováció magas szintű képzésével, így a hallgatók megszerzik azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy játék-váltóvá váljanak az újrahasznosítási ágazatban. EIT-címkével ellátott mesterprogramként az AMIR-t a nyersanyag-ágazatban működő legfontosabb EU egyetemek konzorciuma tervezi és szállítja. Az AMIR hallgatói képzésük részeként két különböző európai országban tanulnak, és számos előnyeket kapnak, ideértve a nyári iskolákat, hálózati eseményeket és az EIT RawMaterials pénzügyi támogatását. Minden oktatás és értékelés angol nyelven történik.

Erasmus Mundus Mestere a Georesources Engineering-ben - EMerald

Université de Lorraine
Campus Nappali 2 év Szeptember 2020 Franciaország Nancy Belgium Liège Svédország Luleå Németország Freiberg + 6 további

Az EMerald Master programot úgy alakították ki, hogy válaszoljon az Európai Unió által az erőforrás-hatékony Európa létrehozására irányuló sürgős igényre.

Mester az általános menedzsmentben

HEC Management School - University of Liège
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Belgium Liège

A menedzsment mesterfokozata, számos specializációval, magas szintű specializációval rendelkezik. A program a koncepcionális (elméleti) tudás erős magját alkotja, amelyet gyorsan át kell alakítani gyakorlati (operatív) készségekké a különböző vezetői feladatokban. Minden szakosodás egyesíti a szakosított kurzusokat, a szakmai gyakorlatot (egy vállalatban, egy közszervezetben, egy kutatóközpontban stb.) és egy végső tézis.