KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb 103 Mesterképzés Megtekintése Belgiumban 2019

Belgium viszonylag kicsiny, de annál nemzetközibb európai ország. Nem csak az Európai Unió, de sok nemzetközi szervezet központja található itt. Három hivatalos nyelv, izgalmas múzeumok, szemet gyönyörködetető építészeti megoldások, jelentős politikai intézmények és színes kultúra várja azokat, akik ezen lendületes országot választják a továbbtanuláshoz.

A többnyelvű, intellektuális és sokszínű közeg ideális választás a Mesterképzésre. Belgium számos egyeteme és főiskolája többek között a következő szakterületeken kínál képzéseket: Üzlet, Menedzsment, Vezetés, Közgazdaság, Jog, Közegészségügy, Politológia, Biológia és Nemzetközi Kapcsolatok. A Belga Mesterek egy-két évet vesznek igénybe nappali tagozaton, de időtartamuk változhat annak függvényében, ha a hallgató részidős, vagy online formában kívánja folytatni tanulmányait. 

Keress még ma Mestert Belgiumban! Az alábbi lista áttekintést nyújt a lehetőségekről. Ha már pontosan tudod, mit szeretnél, használd a lista felett található keresőket.

Találat Filter

Mester az általános menedzsmentben

HEC Management School - University of Liège
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Belgium Liège

A menedzsment mesterfokozata, számos specializációval, magas szintű specializációval rendelkezik. A program a koncepcionális (elméleti) tudás erős magját alkotja, amelyet gyorsan át kell alakítani gyakorlati (operatív) készségekké a különböző vezetői feladatokban. Minden szakosodás egyesíti a szakosított kurzusokat, a szakmai gyakorlatot (egy vállalatban, egy közszervezetben, egy kutatóközpontban stb.) és egy végső tézis.

Eit-KIC mester energia (Leuven és mtsai)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Belgium Leuven + 1 további

A marketingelemzés mestere

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Belgium Ghent + 1 további

A Marketingelemzés Master egy egyéves teljes munkaidős tanulmány (vagy kétéves részmunkaidős tanulmány) az analitikus ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) / Business Intelligence témakörökről angol nyelven, amely az adatbányászati technikákat tartalmazza.

Mester - ingénieur kereskedelmi

ICHEC Brussels Management School
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Belgium Brussels

Ez a mester fokozatot a logikus kiterjesztése a főiskolai diplomát Business tervezés. Két külön specializáció szakon hajtottak végre a jövőbeli üzleti mérnökök ..

Mester liberális tanulmányok

European College for Liberal Studies
Campus Nappali Részidős oktatás 9 - 12 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona Belgium Brussels Madrid Svájc Zürich Japán Tokyo Antwerp + 9 további

MLS - Mester Liberal Studies (60 kredit)

Nemzetközi Executive Mester a Football Business

International Football Business Institute
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Belgium Brussels

Mindez szívből indul az üzleti életben és a szenvedély a futballhoz. Az IFBI a résztvevőknek egyedülálló vezetői mestert kínál a szakmaiparban. A kurzus során a diákoknak lehetőségük lesz kapcsolatba lépni a labdarúgó klubok, szövetségek, egyesületek és vállalatok szakértőivel.

Masters in Human Resource Management

Antwerp Management School
Campus Nappali 12 hónap Kérj Információt Belgium Antwerp

Van-e erős érdeklődés a szervezetben élő emberek iránt, és vezető pozícióra törekszik? További képzést keres, amely valódi hozzáadott értéket kínál Önnek?

Nemzetközi Fintech Mester, Pénzügy és Digitális Innováció (Fintech)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Nappali 12 hónap Szeptember 2019 Olaszország Milan Franciaország Nantes Reims Egyesült Királyság Edinburgh Spanyolország Madrid Kína Guangzhou Barcelona Belgium Brussels + 12 további

A Fintech, Pénzügy és Digitális Innováció Nemzetközi Mesterét (FINTECH) úgy tervezték, hogy a hallgatók számára minden készséget és kompetenciát biztosítson a Fintech forradalmának. A program célja a fiatal diplomások, akik a Fintech területére szakosodni akarnak, elmélyítve a digitális technológiákkal és alkalmazásukkal kapcsolatos ismereteiket a pénzügyi világban, pl. Bankok, biztosítótársaságok, vagyonkezelés.

Online Executive Mester EU Tanulmányok

Centre international de formation européenne (CIFE)
On-line Nappali 2 év Kérj Információt Németország Berlin Franciaország Nice Belgium Brussels Magyarország Budapest Egyesült Királyság Canterbury Olaszország Rome Törökország Istanbul Tunézia Tunis + 14 további

Az EU Tanulmányok Végzős Mester egy többéves (60 ECTS) tananyag, amely rugalmas tanulmányi utakat és módszereket kínál a szakemberek, posztgraduális és tisztviselők számára, akik egyidejűleg karrierjüket folytatják.

Erasmus Mundus Mestere a Georesources Engineering-ben - EMerald

Université de Lorraine
Campus Nappali 2 év Szeptember 2020 Franciaország Nancy Belgium Liège Svédország Luleå Németország Freiberg + 6 további

Az EMerald Master programot úgy alakították ki, hogy válaszoljon az Európai Unió által az erőforrás-hatékony Európa létrehozására irányuló sürgős igényre.

Master of Management

Hasselt University
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Belgium Hasselt Diepenbeek + 1 további

A Master of Management egy nemzetközi egyéves mesterképzés (angolul), amely felkészíti a hallgatókat a dinamikus, nemzetközi üzleti környezetben való karrierre.

A fejlett anyagok mestere: Innovatív újrahasznosítás

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus Nappali 24 hónap Szeptember 2020 Franciaország Bordeaux Portugália Lisbon Németország Darmstadt Belgium Liège Spanyolország Madrid Magyarország Miskolc + 10 további

Az AMIR mesterképzés a fejlett anyagok területén: az innovatív újrahasznosítás az anyag újrahasznosítás mély technikai ismereteit integrálja a vállalkozói szellem és az innováció magas szintű képzésével, így a hallgatók megszerzik azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy játék-váltóvá váljanak az újrahasznosítási ágazatban. EIT-címkével ellátott mesterprogramként az AMIR-t a nyersanyag-ágazatban működő legfontosabb EU egyetemek konzorciuma tervezi és szállítja. Az AMIR hallgatói képzésük részeként két különböző európai országban tanulnak, és számos előnyeket kapnak, ideértve a nyári iskolákat, hálózati eseményeket és az EIT RawMaterials pénzügyi támogatását. Minden oktatás és értékelés angol nyelven történik.

Gazdaságtudományi Master - Business Economics

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Belgium Brussels

A Master of Economics a hallgatókat arra használják, hogy alkalmazottak legyenek alkalmazott közgazdászok, döntéshozók, tanácsadók és üzleti szakemberek azokban az ágazatokban és tevékenységekben, amelyek technikai és elemzési készségeket igényelnek. Korszerű mennyiségi és fogalmi eszközöket biztosít számukra a gazdasági, statisztikai és pénzügyi elemzéshez, és előkészíti azokat a politikai és üzleti gyakorlathoz. Ez a mesterképzés erős európai irányultsággal rendelkezik, amely az EU-specifikus tanfolyamokon (pl. A versenypolitikán) vagy az általános tanfolyamokon az európai dimenzió sajátosságaira helyezi a hangsúlyt. A „Business Economics” mestere a diákok üzleti, gazdasági és szakpolitikai kérdéseinek megértését fejleszti, és kiemeli azok kölcsönhatásait (pl. Pénzügyi és pénzügyi szabályozások, stratégia és versenypolitika, szabályozás és lobbizás stb.).

Várostervezési és Területi Fejlesztési Mester

Isuru
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Belgium Saint-Gilles

A képzés moduláris módon és kompetencia-alapú megközelítés szerint szerveződik. A hallgató átmegy a különböző oktatási egységeken, amelyek az eddigi ritmusnak megfelelő edzést alkotják, addig az integrált tesztig, amelyen szintetikus munkával bizonyítania kell a megszerzett készségek keresztirányú elsajátítását.

Európai mesterképzés a transzlációs kozmetikai és dermatológiai tudományokban ( EMOTION )

EMOTION
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Olaszország Novara Németország Berlin Spanyolország Elche Belgium Namur + 6 további

EMOTION egy kétéves 120 ECTS, az angol tanított mester, aki kettős diplomát szerzett a gyógyszerészeti és kozmetikai R