MASTERSTUDIES

Belsőépítészet Mesterképzések 2021 Megtekintése az Amerikai Egyesült Yugok-dong Dél-Koreában

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

Belsőépítészet ötvözi a vizuális művészi design, a gyakorlati felhasználás a vonzó és funkcionális belső terek. A mező felhasználhatják tervezési és építészeti know-how mellett a kommunikációs készség, amelyekkel egyéni igényeket. Belsőépítészek is megtalálható mind az otthoni és üzleti kapacitás.

A felsőoktatási intézmények és rendszeresen négyéves főiskolák és egyetemek. Az oktatás nagyon komolyan veszik Dél-Koreában, és az ország ad otthont számos világszínvonalú egyetemek, amelyek közül számos csere megállapodások különböző külföldi egyetemek, és egy jó módja a külföldiek megtapasztalni az élet az országban.

Kérj Információt Belsőépítészet Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Yugok-dong Dél-Koreában 2021

1 Találatok Belsőépítészet, Yugok-dong Filter

Belsőépítészeti őrnagy

Daegu Haany University
Mester
márc. 2021
Angol
Koreai

Az alapelőadások mellett a gyakorlati munkához kapcsolódó különféle programokat valósítanak meg, a vakáció alatt pedig előadótermeket és gyakorlótermeket nyitnak meg, hogy min ...

Tovább