MASTERSTUDIES

Belsőépítészet Mesterképzések 2021 Megtekintése az Amerikai Egyesült Burbank az Amerikai Egyesült Államokban

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

Egy erős kreatív látás és a képesség, hogy ötleteiket jellemzi az a belsőépítészet terén. Diák tervezők feladata létre vizuálisan stimuláló és működőképes terek kereskedelmi, vagy bentlakásos, hogy betartsák az ipari szabványok és a kormányzati előírásoknak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Belsőépítészet Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Burbank az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Belsőépítészet, Burbank Filter

Master of Interior Design

Woodbury University
Mester
szept. 2021
Angol
Campus

A Master of Interior Design (MID) program olyan oktatást nyújt a belső környezetben, amely emeli és újrateremti a belső építészet fegyelmét azáltal, hogy kitermeli és újragond ...

Tovább