Filter
Mesterdiplomák
Bosznia-Hercegovina A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 2 Mesterképzés Megtekintése Bosznia-Hercegovinában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Bosznia-Hercegovina egy európai ország található, a Balkán-félszigeten. Bosznia-Hercegovina nagy hagyománya van a siker a tudomány, a művészet, az irodalom, a technológia, stb

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Mesterdiplomákat Bosznia-Hercegovinában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Bosznia-Hercegovina
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
International University Of Sarajevo IUS

A posztgraduális szinten, a hangsúly az IR program a béke és a konfliktus tanulmányok és a nemzetközi biztonságot. ... [+]

A posztgraduális szinten, a hangsúly az IR program a béke és a konfliktus tanulmányok és nemzetközi biztonság.

A program biztosítja a végzős hallgatók szükséges készségeket, hogy működjön a mai világban, és vizsgálja a motívumok, módszerek és eljárások államok folytató sajátos érdekeit a nemzetközi színtéren, és a fellépő erők alakra, és korlátozzák az államokban.

A program is otthont ad egy rendkívül sikeres Nyári Iskola Learning from the Past, átmeneti igazság, az egyeztetés és más kapcsolódó tudományágak.

Egy éves mértéke 60 kredit AQ Ausztria akkreditált 3000 euró évente [-]
Bosznia-Hercegovina Sarajevo
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International University Of Sarajevo IUS

Genetika és Biomérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakterületek és egyre nagyobb szükség van a genetikus és bioengineers alakú modern műszaki előírásoknak. Célunk, hogy ... [+]

Genetika és Biomérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakterületek és egyre nagyobb szükség van a genetikus és bioengineers alakú modern műszaki előírásoknak.

Célunk, hogy a vonat nyitott genetikus és bioengineers, tájékozottak a helyi és globális problémák, és érzékeny etikai kérdésekkel.

A program középpontjában a gyakorlati alkalmazások elméleti keret szolgáltatott az egyetemi szintű, kiépítése a kutatás kar és a fejlődő iparág-specifikus gyakorlatokat. Együttműködés az ipar egyik fő célja a programot annak érdekében, hogy adjunk megoldást találni, készségek és az elme-set kutatási hátú praktikum.

Egy éves m... [-]
Bosznia-Hercegovina Sarajevo
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul