Filter
Mesterdiplomák
Bosznia-Hercegovina Sarajevo A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterdiplomákat in Sarajevo Bosznia-Hercegovinában 2019

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Bosznia és Hercegovina között a világ vezető felsőoktatási kiváló oktatás, amely a kutatás, a diákok interaktív és még rugalmas egyetemi oktatás. Ez az ország a legjobb egyetem a világon, mint az egyetemi Bosznia-Hercegovina többek között.

Felsőoktatás gazdag hagyománya Szarajevóban. University of Sarajevo, hogy a legtöbb fontos felsőoktatási intézmény a bosznia-hercegovinai épül ebben a városban.

Mesterek in Sarajevo Bosznia-Hercegovinában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Bosznia-Hercegovina
Sarajevo
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
International University Of Sarajevo IUS

A posztgraduális szinten, a hangsúly az IR program a béke és a konfliktus tanulmányok és a nemzetközi biztonságot. ... [+]

A posztgraduális szinten, a hangsúly az IR program a béke és a konfliktus tanulmányok és nemzetközi biztonság.

A program biztosítja a végzős hallgatók szükséges készségeket, hogy működjön a mai világban, és vizsgálja a motívumok, módszerek és eljárások államok folytató sajátos érdekeit a nemzetközi színtéren, és a fellépő erők alakra, és korlátozzák az államokban.

A program is otthont ad egy rendkívül sikeres Nyári Iskola Learning from the Past, átmeneti igazság, az egyeztetés és más kapcsolódó tudományágak.

Egy éves mértéke 60 kredit AQ Ausztria akkreditált 3000 euró évente [-]
Bosznia-Hercegovina Sarajevo
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International University Of Sarajevo IUS

Genetika és Biomérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakterületek és egyre nagyobb szükség van a genetikus és bioengineers alakú modern műszaki előírásoknak. Célunk, hogy ... [+]

Genetika és Biomérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakterületek és egyre nagyobb szükség van a genetikus és bioengineers alakú modern műszaki előírásoknak.

Célunk, hogy a vonat nyitott genetikus és bioengineers, tájékozottak a helyi és globális problémák, és érzékeny etikai kérdésekkel.

A program középpontjában a gyakorlati alkalmazások elméleti keret szolgáltatott az egyetemi szintű, kiépítése a kutatás kar és a fejlődő iparág-specifikus gyakorlatokat. Együttműködés az ipar egyik fő célja a programot annak érdekében, hogy adjunk megoldást találni, készségek és az elme-set kutatási hátú praktikum.

Egy éves m... [-]
Bosznia-Hercegovina Sarajevo
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul