Filter
Mesterdiplomák
Brazília Porto Alegre A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Porto Alegre Brazíliában 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

Ez a város ismert, hogy a magas szintű oktatás és a diplomások. Felsőoktatási intézmények sok, és az általuk kínált különféle tanfolyamok. Universidade Federal de Ciencias da Porto Alegre, UNISINOS és ULBRA, néhány egyetem itt található.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Porto Alegre Brazíliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Brazília
Porto Alegre
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Poitiers

IMac integrált Master of Science által tervezett 4 intézmények széles körű vezetés agyag tudomány. ... [+]

ENVIRONMENTS- GAZDASÁGI FÖLDTAN-TALAJHASZNÊLATI-Geotechnika-GEOMATERIAL-nanoanyagok iMac integrált Master of Science által tervezett 4 intézmények széles körű vezetés agyag tudomány:

A University of Poitiers (UP) Franciaország (koordinátor), A University of Aveiro (UA) Portugáliában A Műszaki Egyetem Kréta (TUC) (Chania) Görögországban Szövetségi Egyetem Rio Grande do Sul (UFRGS) (Porto Alegre) Brazíliában.

Miért agyagásványok? Érdeklődés agyagok eredményeket a közös állás, és azok egyedi fizikai és kémiai tulajdonságai. Nincs más ásványok jelenleg vonzza a nagy érdeklődést.

Amellett, hogy a hagyományos ősi felhasználásra tégla, cserép, kerámia és papír bevonat és hulladékkezelés újabban agyagok találtam sok új alkalmazásokat. Agyagásványok adtak egy lökést a technológia, mert olcsó nanoanyagok, és mint ilyen, óriási potenciállal rendelkezik a szintézis polimer nanokompozitok kiváló mechanikai és termikus tulajdonságokkal. Az optimalizálás adszorpció, kolloid és reológiai tulajdonságait is megnyitja kilátásai segítségével agyagásványok gyógyászati ​​célokra, szennyezés, és a környezetvédelem. Agyagásványok szerepet játszanak a gazdasági geológia (mindkettő fontos ásványi anyag forrás és az energia erőforrások feltárása) és a talaj kezelése. Agyag is sok negatív hatásokat geotechnikai mérnöki, megnyilvánult formájában a közutakon, és a romló agyag alapú építőanyagok.... [-]

Brazília Porto Alegre
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul