KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Porto Alegre Brazíliában 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

Ez a város ismert, hogy a magas szintű oktatás és a diplomások. Felsőoktatási intézmények sok, és az általuk kínált különféle tanfolyamok. Universidade Federal de Ciencias da Porto Alegre, UNISINOS és ULBRA, néhány egyetem itt található.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Porto Alegre Brazíliában

Találat Filter

Nemzetközi mester a fejlett agyag tudomány (iMacs)

University of Poitiers
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Franciaország Poitiers Portugália Aveiro Brazília Porto Alegre Görögország Heraklion + 6 további

IMac integrált Master of Science által tervezett 4 intézmények széles körű vezetés agyag tudomány.