KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések in Rio de Janeiro Brazíliában 2019

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Brazília jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. Nincs sok nyelvi akadály, mivel a legtöbb képzési formákat portugál nyelven.Brazília 50 állami és 80 magán egyetemek

Ez a város számos szolgáltatással, hogy az oktatás minden szintjén. Néhány jelentős egyetemek és főiskolák a város Rio de Janeiro Állami Egyetem és a Szövetségi Egyetem Rio de Janeiro.

Mester in Rio de Janeiro Brazíliában

Találat Filter

Mester - Bejrút

Access Masters
Campus Nappali 1 nap Kérj Információt Brazília São Paulo Mexikó Buenavista India Mumbai Olaszország Milan New Delhi Franciaország Paris Oroszország Moscow Rio de Janeiro Libanon Beirut Németország Munich Kolumbia Medellín Ukrajna Kyiv Belgium Brussels Peru Lima Bengaluru Bogotá + 26 további

Az Access Masters Tour bemutatja Önt a Masters programok széles skáláján, és összekapcsolja Önt a világ legjobb üzleti iskoláinak képviselőivel. A regisztrációval hozzáférhet az esemény teljes programjához.

Mester - Rio de Janeiro

Access Masters
Campus Nappali 1 nap Kérj Információt India New Delhi Brazília Rio de Janeiro + 2 további

Az Access Masters Tour bemutatja Önt a Masters programok széles skáláján, és összekapcsolja Önt a világ legjobb üzleti iskoláinak képviselőivel. A regisztrációval hozzáférhet az esemény teljes programjához.

Szakmai mester fokozatot menedzsment a kreatív gazdaság

ESPM
Campus Részidős oktatás 2 év Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

A Professional Master közvetlenül kapcsolódik az innováció és az alkalmazott kutatás. Keresztül egy akadémiai magas szinten rendezi szilárd kutatási alap és tematikus alkalmazások a munkaerőpiacon, akkor lehet, hogy elemezze helyzetek a mindennapi élet szélesebb körben és előre őket.

Pós-graduação em direito

Universidade Estácio
Campus Nappali 2 év Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

A área de concentração possui como linha condutora o Direito Constitucional, a Teoria da Constituição, a Teoria dos Direitos Fundamentais e a Filosofia do Direito. Esta é matriz que integra as duas linhas de pesquisa. Promove a investigação conjunta das dimensões processual e material do Direito e, assim, dos direitos fundamentais, tendo por base uma estrutura interdisciplinar/transdisciplinar, aberta, reflexiva.

Administração e desenv. empresarial

Universidade Estácio
Campus On-line Nappali 2 év Március 2020 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

O MADE tem como missão produzir conhecimento e qualificar profissionais em gestão empresarial para atuação em docência, pesquisa e prática de negócios, estimulando consciência crítica que contribua para o desenvolvimento científico, tecnológico, cultural e social do País, com compromisso ético e responsabilidade social.

ügyvezető oktatási programok

The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro
Campus Részidős oktatás Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

COPPEAD a fokozatot nem Executive Education programok célja a képző és korszerűsítése brazil vezetők a különböző területeken az üzleti és menedzsment.

továbbképzési programok

The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro
Campus Részidős oktatás Március 2020 Brazília Rio de Janeiro

COPPEAD kínál, 160 óra folyamatos oktatási programokat, amelyek célja a tapasztalt szakemberek, akik szeretnék bővíteni a tudás és szakértelem egy konkrét üzleti gyakorlatban.

Mester Menedzsment - Online

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Nappali 350 órák November 2019 Brazília Rio de Janeiro

Az online divatmenedzsment kurzus célja, hogy a hallgató széles körben megvizsgálja azokat a legfontosabb területeket, amelyek magukban foglalják a divatcégek futtatását, különös útmutatással a kreatív közgazdaságtan és a kis üzleti modellek tekintetében.

Tervezési gondolkodó tanfolyam

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Nappali 36 órák Október 2019 Brazília Rio de Janeiro

A piac egyre inkább új gondolkodásmódot igényel, hogy megfeleljen az üzleti világ összetett igényeinek. Ebből kifolyólag, ha eltérően nézzük meg az építkezési termékeket és szolgáltatásokat értékjavaslatokkal és egyértelmű differenciálással, ez különbséget tesz. A formatervezés mint multidiszciplináris megközelítés sok kérdést átjár, és mélyen befolyásolja az emberek mentális modelljeit olyan termékek vagy szolgáltatások megoldásainak keresése során, amelyek elősegítik az empátiább felhasználói élményt. A Gondolkodási Tervezési Kurzus IED Rio de Janeiro Design Thinking tanfolyam azok számára, akik ezt a megközelítést akarják használni üzleti vállalkozásukban, szakmai tevékenységeikben, sőt akár feladataikban és projektjeikben, és lehetősége nyílik arra, hogy ezeket a tudást gyakorlatilag megsokszorosítsák, nagy hatással vannak a a szakmai napod és a csapat napja.

Mester a Fashion Marketing

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Részidős oktatás 400 órák Szeptember 2019 Brazília Rio de Janeiro

Szeretne marketinget tanulni, és mint a divat? Szeretne megtanulni a divatot és marketinget szeretne? Helye az IED Rio-ban, a Szakmai Divat Marketing Mesterképzésben olyan marketinges professzionális marketingekkel foglalkozik, akik a divatpiacra vonatkoznak.