KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák in Varna Bulgáriában 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

Bulgária felsőoktatásban a hallgatók a tandíj hitel, valamint egyéb támogatott étkezés, míg a tanulás a felsőoktatási intézményekben. Miután egy diák befejezi saját tanulmányait, ő is csatlakozhat a vállalati világban a szerzett készségek a felsőoktatásból.

Várna ad otthont a több ezer kutatók és a diákok. Ezek többnyire beiratkozott a magas szintű oktatási intézmények találhatók itt. Szeretne tanulni közgazdasági vagy tudomány kapcsolatos tanfolyamokat, ez a város ideális platform, hogy fokozza az oktatás.

Mester in Varna Bulgáriában

Találat Filter

Kar automatizálás és számítástechnika

Technical University of Varna
Campus Nappali Október 2019 Bulgária Varna

Osztályok - automatizálása gyártás - számítástechnikai tudományok és technológiák - Elektronikai és mikroelektronikai mérnöki - Kommunikációs technika

Villamosmérnöki kar

Technical University of Varna
Campus Nappali Október 2019 Bulgária Varna

Osztályok - elektromos tápegység és berendezések - Electroenergetics (Power Engineering) - Villamosmérnöki és technológiák - Elméleti és mérése Villamosmérnöki - Testnevelés és sport - Szociális és Jogtudományi Kar

Hajógyártás kar

Technical University of Varna
Campus Nappali Október 2019 Bulgária Varna

Osztályok - Hajóépítés - Hajózás Gépek és mechanizmusok - Navigáció, közlekedés irányítási és megőrzése a vízi utak - ökológia és a környezetvédelem - Növény- növekszik - hő (Heat Engineering)

Gépészmérnöki Kar

Technical University of Varna
Campus Nappali Október 2019 Bulgária Varna

Osztályok - Anyagtudományi és Technológiai Intézet - Gépészmérnöki és Machine Tools Technology - Industrial Design - Automotive Engineering and Technologies - Műszaki Mechanika - Közgazdasági és menedzsment