KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Santiago Chilében 2019

A csodálatos hegyek által ölelt chilei főváros, Santiago a világ egyik legszebb fekvésű városa. Múzeumok, nagyszerű konyha, strandok és számtalan kulturális program várja a santiagoi Mestert választó hallgatókat az auditoriumon kívül. Santiagoban jónéhány kiváló felsőoktatási intézményt található, melyek igen magas szintű képzéseket kínálnak. Ezen kívül a santiagoi Mester olyan nemzetközi tapasztalatokat biztosít a hallgatók részére, melyeket a későbbiekben a munkáltatók is nagyra értékelnek majd.

A santiagoi Mester sokféle orientációjú hallgatót vonz, így többek között a politológia, az irodalom, a zene, vagy a színház iránt komolyan érdeklődőket, de az üzleti érzékkel rendelkezők is találnak kedvükre való Mestert menedzsment, pénzügy, kommunikáció és fejlesztés szakokon.

Tekintsd át az alábbi santiagoi Mestereket és találd meg azt a képzést, mely egy lépéssel közelebb vihet céljaid megvalósításához!

Találat Filter

MA Oktatási Technológiai és Innovációs

Universidad UNIACC
On-line Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Graduate Mester Oktatási Technológiai és Innovációs tanácsot eszközök oktatási intézmények minden szintjén a képzés tervezése és megvalósítása a projektek, amelyek intenzív használata az oktatási technológiák segítségével elméletek és tanulási stratégiák.

Posztgraduális oktatási innováció

Universidad UNIACC
On-line Nappali 3 félévek Kérj Információt Chile Santiago

A diplomás képes lesz arra, hogy oktatási innovációs projekteket vezessen be, a virtuális munkaeszközök és az oktatási technológia intenzív felhasználása alapján. Képes lesz elvégezni a virtuális tanfolyamok oktatási tervezését, az IKT használatával támogatott tervezési tapasztalatokat, a modell virtuális tanulási környezeteket és a tanulási erőforrások közvetlen gyártási folyamatát.

Mester üzleti Adminisztráció - MBA

Universidad UNIACC
On-line Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Az Universidad UNIACC MBA diplomás képes lesz vezető szerepet vállalni bonyolult nemzeti és nemzetközi szervezetekben. Várható, hogy a képzési folyamatuk végén a vezetésüket különböző eszközök és stratégiai készségek segítségével érik el, a szilárd vezetésen alapulva a felső vezetés különböző területein.

Diploma az oktatási technológiában

Universidad UNIACC
On-line Nappali 1 félév Kérj Információt Chile Santiago

A diplomás képes lesz olyan oktatási innovációs projekteket vezetni, amelyek képessé teszik a technológiák használatát az oktatási kontextusokban. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék a tanulási erőforrások használatának és előállításának hatókörét, például a virtuális és bővített valóság által kínált lehetőségeket egy kreatív és transzformatív tanítás számára.

Diploma Pénzügyi és Projektmenedzsment

Universidad UNIACC
On-line Nappali 5 hónap Kérj Információt Chile Santiago

A diplomás képes lesz létrehozni és végrehajtani a pénzügyi stratégiákat a vállalatok különböző iparágakban. Ezen kívül ismerni fogja a projektek értékelését és menedzselését, valamint a két tudományág csapatainak vezetésével kapcsolatos készségeket.

Diploma az oktatási tervezésben

Universidad UNIACC
On-line Nappali 2 félévek Kérj Információt Chile Santiago

A diplomás képes lesz irányítani az oktatási projektek vezetését, amelyek oktatási tervezési folyamatokat igényelnek. Ezért képes lesz arra, hogy az oktatási modellek kiválasztását, a tanulási stratégiák kiválasztását, a tanulási erőforrások meghatározását, valamint a virtuális környezet tanulási tapasztalatainak megtervezéséhez szükséges értékelési mechanizmusokat vezesse.

MA Szervezeti Coaching

Universidad UNIACC
Vegyes online és egyetemi Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Graduate Mester szervezeti coaching képes lesz automatikus liderarse és kezelni a csoport és a szervezeti változás, különböző készségek és eszközök az ő képzés, mint a fenomenológiai edző. Viszont, ha nem lehet megvalósítani a készségek a szolgáltatási emberek, rendszerek és szervezetek, elsősorban erőfeszítéseit a bővítési lehetőségek kapcsolódó célok elérését, valamint a magas egyéni és szervezeti jólét.

Diploma üzleti menedzsment

Universidad UNIACC
On-line Nappali 7 hónap Kérj Információt Chile Santiago

A diplomás szakképzett szakember lesz az adminisztráció és a közgazdaságtan új trendjeinek az üzleti világra történő alkalmazása. Ez lehetővé teszi, hogy stratégiai szemszögből nézzen szembe különböző felelősségeivel és kihívásaival.

Master in Management Building Information Modeling - BIM

Universidad UNIACC
Vegyes online és egyetemi Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Pályakezdő a Mester program BIM lesz szakemberek átfogó képet és bírálata töredezett építőipar, és pozitívan értékeli a képessége technológia mint tényező a változás és az integráció az összes folyamatot, hogy közelednek az a tény, építettek.

Posztgraduális üzleti menedzsment

Universidad UNIACC
On-line Nappali 12 hónap Kérj Információt Chile Santiago

A diplomás képes lesz versenyképes irányítási stratégiák létrehozására, megértésére, értékelésére és végrehajtására, valamint olyan projektek kidolgozásával, amelyek lehetővé teszik számára, hogy hozzájáruljon a különböző iparágakban működő vállalkozások fejlődéséhez. Mindez egy globalizált környezetben, ahol az állandó változások innovatív módon igénylik a vállalatok alkalmazkodásának rugalmasságát.

MA környezeti menedzsment és az adminisztráció

Universidad Arturo Prat
On-line Nappali Kérj Információt Chile Santiago

A Master in Management and Environmental Management célja, hogy a szakemberek a különböző egyetemi képzés, akik érdeklődnek a gazdálkodás környezeti problémák és projektek és javaslatok különböző jellegű igénylő beépítését a környezeti változót.

Master in Marketing menedzsment

Universidad Arturo Prat
On-line Nappali 4 félévek Február 2020 Chile Santiago

A Master in Marketing Management online módban, célja olyan szakemberek képzése és élvonalbeli újítók, hogy dolgozzon ki egy széles körű és egyedülálló élményt kínál a menedzsment a marketing a digitális korban, készül, hogy a kihívásokra az irányítás, képes volt meghallgatni felhatalmazással és igényes ügyfél, ami egy kapcsolatot, maradandó értékű idővel, amelynek középpontjában a hűség és a vevői elégedettség, amely arra ösztönzi a versenyképességét és életképességét a szervezet.

Mester Economics and Finance

Universidad Arturo Prat
On-line Nappali 4 félévek Kérj Információt Chile Santiago

A mester a Gazdasági és Pénzügyi ötvözi koncepcionális modellek valós eseteket, míg ugyanabban az időben, készségek elemzés, értékelés és az integráció a fő kérdések e diszciplínák.