MASTERSTUDIES

5 Cipőtervezés Mesterképzés Összevetése

A mester fokozat egy egyedülálló iskolai lehetőséget, ahol a diákok ismereteket szerezni egy adott területre. A legtöbb diák beiratkozik ilyen típusú program befejezése után alapképzésben. Számos különböző kurzusokat világszerte.

Mi a Mester Shoe Design? Ez egy speciális program, a divat gondolkodású diákok, akik érdeklődnek a egyre több ismeretet lábbeli. Egyes programok is tanít táska és kiegészítő design. Ezek a termékek gyakran kéz a kézben a divat világában, így miután a háttérben mindkét témakörben gyakran hasznos. A legtöbb program a hallgatók az oktatás a történelem cipő, a technológia részt tervezésével lábbeli, valamint a különböző fejlettségű. A diákok érdekli ez a fajta oktatás rendszerint osztályok az egyetemen.

Van számos előnye, hogy tanulmányozza lábbelit haladó szinten.Magánszemélyek szerezni speciális készségek, hogy segítsen nekik nagyobb sikerrel a divatipar. Ezen kívül, cipők rendkívül népszerű. Ezért az emberek az ilyen típusú háttérben gyakran több munkalehetőség.

Vannak egyetemek szerte a világon, ahol a diákok szerezni a diplomáját. Ennek költsége felsőfokú függ az adott programot, és az iskola. További részletek jellemzően elérhető a felvételi irodájában.

Az emberek, hogy végzős a Master in Shoe Design már több lehetőséget a divatipar. Vannak, akik tovább lesz tervezők. Ők létre a saját vonal cipők és táskák. Mások dolgoznak tervezés és termékfejlesztés a márkák és gyártók. Attól függően, hogy skillset és a kamat, egyesek szívesebben dolgozik a merchandising és vizuális szempontból a lábbeli. Mások összpontosítani szigorúan a fejlesztési és logisztikai a termék.

Akkor nézd online megtalálni a mester program, amely segít előre a képességeit. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

5 Találatok Cipőtervezés Filter

Akadémiai mester a kiegészítők tervezésében

Accademia Costume & Moda
Mester
feb. 2021
<
Nappali
Angol
Olasz
Campus

A kiegészítők tervezőjének meg kell vizsgálnia, elemeznie és értelmeznie kell a divat trendeket, hogy a kiegészítők gyűjteményét helyesen illeszthesse be a kortárs stílusba. E ...

Tovább

Lábbelik és táskák tervezése

Istituto Modartech
Mester
<
Nappali
<
9 hónap
Angol
Olasz
Campus

Olyan innovatív projekt, amely lehetővé teszi a kreativitás kifejezését és biztosítja a lábbeli- és táskagyűjtemény létrehozásának, fejlesztésének és professzionális bemutatás ...

Tovább

Master a cipő tervezés

IFDA Italian Fashion & Design Academy
Mester
<
Nappali
<
8 hónap
Angol
Olasz
Campus

Az éves Shoes Design program célja, hogy olyan fiatal szakembereket képezzen, akik bármilyen típusú cipőt készíthetnek, különböző alapokat fejlesztve a tökéletes megvalósítás ...

Tovább

Master of Innovation cipő

The Footwearists - Footwear Innovation & Training
Mester
<
Nappali
<
9 hónap
Angol
Campus

SLEM egyedülálló Master program egyesíti előrejelzés, a tervezés, a technológia és az üzleti, oktatása lábbeli vállalkozók, előrejelzések és tanácsadók.

Tovább

Masters cipőtervezés

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Mester
<
Nappali
Spanyol
Campus

Masters cipő tervezése saját fokú UCAM erős praktikus. Az ötlet az, hogy a diákok a munka világában cipész és kiegészítők. Ehhez Coco iskolai tanár szereti a Loli Nos, erényei ...

Tovább