Commercial Management Mesterképzések

5 Commercial Management Mesterképzés Összevetése

A mesterképzés az első olyan lépés, amelyet az egyén vállalhat a diplomás szintű oktatás megszerzése érdekében. A fokozatot magasabb pozícióba kezdheti egy adott területen, vagy gyorsabban felmászhatja a vállalati létrát egy meglévő pozícióból.

Mi a mester a kereskedelmi menedzsmentben? Ez egy olyan fokozat, amely felkészíti a hallgatókat a modern üzleti életben való részvételre, és különösen hasznos a vállalkozók és azok számára, akik érdeklődhetnek saját vállalkozásuk megkezdésétől. A mester programjában a tudósok gyakran elvárják, hogy teljesen megragadják számos különböző tantárgyat, például a fogyasztói magatartást, a digitális média működését és a márkaképek kezelését. Ezek a készségek biztosan előkészítik a program résztvevőit a piacok és szolgáltatások piacára, kompetens marketingkutatásokat végeznek és foglalkoznak a munkahelyi jogi marketinges kérdésekkel.

A kereskedelmi menedzsment tanfolyamok segítik a résztvevőket a szakmai készségek széles körének kiépítésében, ideértve a szervezést, a kritikai elemzést és a problémamegoldást, amelyek mindegyike döntő fontosságú a kereskedelmi irányításban. Eltekintve a pályafutás növelésétől, ezek a képességek segítik a tanulókat a mindennapi problémák kezelésében.

Mivel a mesterek költsége ezen a területen az intézménytől és a befogadó országtól függően változik, az elengedhetetlen hallgatók számára elengedhetetlen, hogy mind a költségeket, mind pedig a tanfolyamokat hosszabbítsák meg, mielőtt elköteleznék az adott iskolát.

Amint egy tudós végzett a programból, és új mesterfokozattal rendelkezik, itt az ideje, hogy karrieret válasszon. Szerencsére a diplomások képesek lesznek megtalálni a rendelkezésre álló munkák széles skáláját, amikor elkezdik a keresést. Néhány leggyakoribb álláspont, amire számíthatnak: üzleti tanácsadó, marketing menedzser, értékesítési vezető, nemzetközi kapcsolatok szakértője, forgalmazási vezetője és logisztikai elemzője. E pozíciók közül sokan gyakorlatiasak, míg mások több mögöttük állnak.

Akár inkább helyi, nemzetközi, akár online tanfolyamokat szeretne részt venni, ott van egy mester program, amely megfelel a forgalmas ütemtervnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Mutass többet

A marketing menedzsment és a kereskedelmi menedzsment mesterképzése

VIU - Universidad Internacional de Valencia
On-line 1 év April 2019 Spanyolország Valencia

A jelenlegi piacok új valóságot vetnek fel a fogyasztók új csoportjaihoz kapcsolódó új paradigmák újfajta viselkedésformáival és kapcsolatuk módjával. Jelenleg a marketing fontos a sikeres üzleti stratégiák kialakításában. [+]

Vannak ösztöndíjak és segélyek

A jelenlegi piacok új valóságot vetnek fel a fogyasztók új csoportjaihoz kapcsolódó új paradigmák újfajta viselkedésformáival és kapcsolatuk módjával. Jelenleg a marketing fontos a sikeres üzleti stratégiák kialakításában.

A program meghatározása

Ez a mesterfokozat lehetőséget nyújt arra, hogy megtanulják az új piacok működésének kulcsait, az új fogyasztók viselkedését és az új marketing menedzserek vezető szerepét az üzleti siker elérése érdekében olyan kontextusban, mint a jelenlegi.

Mi teszi egyedivé ez a mester?Együttműködés országos és nemzetközi presztízsű cégekkel.Globális elképzelés a nemzetközi piacon.Az üzleti vezetők képzése.Marketing és digitális marketing technológiai menedzsmentje.Nemzetközi kar, akadémiai és kutatási tapasztalattal és marketing menedzserekkel a vállalatoknál.Munkaeredmények nagy keresletindextelSzakmai távozások... [-]

Szakmai mester fokozatot üzleti menedzsment, marketing és reklám

INEAF Business School
On-line Részidős 750 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spain Online

A globalizált piacon, az e-kereskedelem és a felhatalmazást a marketing, hogy pozícionálja magát a piacon, egyre a lehetőséget, ahol a jó képzés ezen a területen lehet a helyzeten. Ezért ez a Master in Business Management, marketing és reklám, akkor a profil létrehozásához munkavállaló vagy vállalkozó, aki igényli ezt a piacot ... [+]

A globalizált piacon, az e-kereskedelem és a felhatalmazást a marketing, hogy pozícionálja magát a piacon, egyre a lehetőséget, ahol a jó képzés ezen a területen lehet a helyzeten. Ezért ez a Master in Business Management, marketing és reklám, akkor a profil létrehozásához munkavállaló vagy a munkáltató által előírt ezen a piacon.

Célok A diák, aki folytatja ezt a mester, a tudás, hogy dolgozzon ki stratégiákat és az értékesítés terén, figyelembe véve az összes eladásához kapcsolódó termékek és szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy növeljék az értékesítés az üzleti, vagy üzleti tényezők dolgozó vagy menjen a munka, hogy az ügyfél megkapja az első kapcsolatfelvételtől a vásárlási folyamat, és befejezve az értékesítés utáni szolgáltatás, a lehető legjobb minőségben. Az elsődleges cél az, hogy szert vezetői és vezetői számára a humán és a digitális források kezelésére marketing kampányok kiváló képességeit. Az e-kereskedelem és a digitális marketing kulcsfontosságú lesz darabokat, hogy a tanuló kap mester. szakmai gyakorlat ... [-]

E-business marketing és menedzsment

OBS Business School
On-line Nappali Részidős 12 hónapok February 2019 Spanyolország Barcelona Madrid + 2 további

A Masters in Marketing és értékesítési menedzsment lesz fejleszteni a technikai, stratégiai és személyes készségek vonat meg egy innovatív tudásmenedzsment, és átfogó képet ad a cég, és képes megfelelni a kihívásoknak okozta jelenlegi címét és Kereskedelmi Marketing. [+]

Mester Online mutató gombok vonzani, eladni, megfelel és megtartani az ügyfelek

Bemutatása a Master in Marketing és értékesítési menedzsment

Jelenleg az üzleti környezet gyorsan változik. A hatás a technológiai fejlődés, a piacok globalizációja, a változás a hatalmi egyensúlyt a fogyasztók érdekében, a versenyképes környezet és a csökkenő márkahűség, más trendek változnak marketing stratégiák és hogyan oszlanak és forgalmazott termékek és szolgáltatások. A fogyasztók egyre igényesebb és több információt, így nagyon világos, hogy mit akarnak, és hol kap ez.

Túlkínálat és a nehéz megkülönböztetni felhívni a versenyképes táj és növelni kell összpontosítani az ügyfél.... [-]


Master in Marketing és értékesítési menedzsment

ESIC Business & Marketing School
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 9 - 12 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid Barcelona Valencia Seville Zaragoza Marbella A Coruña Pamplona Bilbao Granada + 10 további

A Master in Marketing és értékesítési menedzsment (GESCO) a master utalás vállal vezető szerepet a marketing területén, az üzleti szervezet és az üzleti. [+]

Master of referencia Spanyolország területén a marketing és üzleti.

A Master in Marketing és értékesítési menedzsment (GESCO) a master utalás vállal vezető szerepet a marketing területén, az üzleti szervezet és az üzleti.

Az éves beszámolót annak tartalmát differenciálás a program több mint mások foka frissítettem a legfrissebb piaci igények és a digitális hangsúly az üzleti világ a jövőben fog kibontakozni.

jellemzőiMaster program nagy üzleti elismerés, amely jelentősen javítja a foglalkoztathatóságot, akik beiratkozott. Mindent figyelembe kell venni az egyik legjobb képzett szakemberek Marketing nagy lehetőségeket a szakmai fejlődés a piacon.Azt aktuális tartalmát Marketing és Management Development és menedzsment ismeretek.... [-]

Master in Business Management

ESIC Business & Marketing School
Campus Nappali 1 év September 2019 Spanyolország Madrid

Master in Business Management [+]

A Master in Business Management URJC sajátos magas szintű program, amely elkészíti Önnek, hogy vállalja vezető szerepet a marketing területén, az üzleti szervezet és az üzleti.

Az ilyen mértékű lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a tisztek egy főiskolai program gyakorlatiasság, tapasztalata és szakértelme, a vállalat üzleti iskola nemzetközi presztízsét.

Azt is kaphatnak a mesterképzésre Marketing származó ESIC tanul további 12 programot, vagy hozzáférhet a doktori program kredit.

oktatási alapítványok tananyag/>

Tananyag a Master in Business Management (URJC) célja figyelembevételével meghatározott általános alapelveket a művészetben. 3.5 A királyi rendelet és meghatározó képzési célok formájában tudományos és szakmai kompetenciák, amelyben a tanuló ki kell képezni. Az elsődleges cél a diploma az, hogy egy científicaadecuada képzés és posztgraduális szinten kapcsolatban az Igazgatóság Marketing és értékesítési menedzsment, a tudásátadás és a kezelési ismeretek. A képzés a Masters kombinációján alapul tudományos szigor a gazdasági valóságot, integrálja az elmélet és a gyakorlat, módszertan alapján a párbeszéd és tapasztalatcsere, reflexió „esetek” képzés üzleti „szimulátorok”, és alapján a fejlesztés az analízis és szintézis kapacitás és áttekintést ad a jelentését és felelősségét maga a mű.... [-]