KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Olomouc Region Csehországban 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Csehországban egy jól megalapozott és a kutatás-alapú egyetemi oktatás. Ez tette a tanulás ini Prága egyik a tananyag 's Európában, hiszen ápolja a szellem, a kreativitás és az innováció a diákok körében.

Mester az Amerikai Egyesült Olomouc Region Csehországban

Találat Filter

Mester angolul filológia

Palacky University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Olomouc

A két éves vizsgálati program magában foglalja a szakirodalom tanulmányozása (pl kortárs amerikai irodalom, régi és Közel-angol irodalom) és a nyelvészet (pl Syntax, szöveg elemzése és pragmatika, stilisztika, történeti nyelvtan, angol nyelvjárások).

Erasmus Mundus Joint Master Degree in International Development Studies (GLODEP)

Palacky University
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Olomouc

Mester előrelátás a környezet és a fejlődés

Palacky University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Olomouc

A cél a Foresight környezetvédelmi és fejlesztési program előkészítése előrelátás fókuszú szakemberek pályára a környezetvédelmi és fejlesztési politika és a gyakorlat. A program időtartama 2 év. A diákok fogják elnyerte a "Magister", rövidítve "Mgr.", Ami egyenértékű a Master of Science (M.Sc.).

Mester a nemzetközi fejlesztési tanulmányok

Palacky University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Olomouc

A cél a Nemzetközi Fejlesztési tanulmányok program angol, hogy előkészítse szakemberek pályára a fejlesztési politika és gyakorlat. A program időtartama 2 év. A diákok fogják elnyerte a "Magister", rövidítve "Mgr.", Ami egyenértékű a Master of Science (M.Sc.).