KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mester az Amerikai Egyesült Prague 5 Csehországban 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Prague 5 Csehországban

Találat Filter

Mester német és francia filozófiában

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Nappali 2 év Október 2019 Csehország Prague 5

A prágai Károly Egyetem Humanitárius Karának (FHS) filozófiai és doktori programjait német nyelven tartják. A fókusz a filozófia interdiszciplináris és interkulturális hálózataira fókuszál: A fenomenológiai filozófia, a filozófiai antropológia és a kortárs filozófia alapvető kérdéseivel összefüggésben a kurzusok az epochális küszöbök, az interkulturális filozófia, a művészetfilozófia és a oikológiai filozófia interdiszciplináris projektjének elemzésével foglalkoznak. új perspektívák megnyitása a közgazdaságtan alapvető kérdéseire és az ökológiára. Ebben az irányban a kurzusok mindazok számára is érdekesek, akik kulturális tanulmányokkal és kultúrák elméleteivel foglalkoznak. A központi kérdés nem csupán a „kultúra” fogalmának előfeltétele, hanem a filozófiai kérdés megkérdőjelezése.

Orális történelem mester - kortárs történelem

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Részidős oktatás 2 év Október 2019 Csehország Prague 5

A szóbeli történelem és a kortárs történelem kétéves, részmunkaidős programja a kortárs (európai) történelem iránt érdeklődő hallgatók, interjúk módszerei és értelmező módszerei. Fő célja, hogy a hallgatókat interjúk készítésével és elemzésével, valamint terepmunka-projektek kidolgozásával képezzék, hogy interdiszciplináris vizsgálatot igénylő történelmi és kortárs kérdéseket kezeljenek.