KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Prague Csehországban 2019

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Prague Csehországban

Találat Filter

Pszichológia Master

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Prague

A prágai New York-i Egyetem nagyon büszke arra, hogy bejelenti első diplomáját, amelyet a cseh oktatási, ifjúsági és sportminisztérium akkreditált. Azoknak a hallgatóknak, akik a cseh pszichológiai diplomát szerezték, joga lesz az Mgr. A pszichológia diplomája alapvető alapot jelent a pszichológia minden területén működő szakmához, a klinikai munkától az akadémiai kutatásig. A prágai New York-i Egyetem posztgraduális pszichológia hallgatóit alaposan felkészítik mind elméleti, mind gyakorlati szinten.

Mester Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok

Metropolitan University Prague
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

Két év posztgraduális program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Korábbi tanulmányok az azonos területen nem követelmény.

Természettudományi és ökológiai mérnöki mester

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Prague

A Természetes Erőforrás Menedzsment és az Ökológiai Műszaki Egyetem (NARMEE) egy új közös képzési program, amely a BOKU Bécsben együttműködve sikeresen oktatta a Természeti Erőforrások és Környezet (NRE) kettős szakot.

Mester a kvantitatív gazdasági elemzésben

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

Új posztgraduális képzési program (2 év / 120 ECTS, teljes munkaidőben, teljes angol nyelven) az Informatikai és Statisztikai Karon (FIS), a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetemen (VŠE.).

Mester a környezeti modellezésben

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Campus Nappali Szeptember 2019 Csehország Prague

A környezeti modellezés mesterképzése felkészíti a diplomásokat az alkalmazott matematika, statisztika és informatika ismereteinek kombinálására a légkör, a talaj, a felszíni és a felszín alatti víz, a felszín alatti vizek és a szennyezőanyag-szállítás folyamatainak megértésével.

Montage master program - filmszerkesztés

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Campus Nappali Szeptember 2019 Csehország Prague

Ha filmben vagy hasonló témakörben diplomás diplomát szerzett, rengeteg tapasztalattal rendelkezik a filmszerkesztés terén, és szeretné bővíteni tudásait és készségeit, jegyezze fel a Montage programot, a FAMU hároméves nyomonkövetési mesterképzését.

CEMS Mester a nemzetközi gazdálkodás (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Paris Japán Tokyo Hollandia Rotterdam Norvégia Bergen Lengyelország Warsaw Portugália Lisbon Oroszország Saint Petersburg Spanyolország Barcelona Svédország Stockholm Svájc St. Gallen Törökország Istanbul Hongkong Hong Kong Olaszország Milan Írország Dublin Ausztrália Sydney Ausztria Vienna Belgium Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazília São Paulo Kanada London Kína Beijing Csehország Prague Dánia Copenhagen Finnország Helsinki Németország Cologne Egyesült Királyság Magyarország Budapest India Kolkata Agde + 52 további

A CEMS MIM egy posztgraduális, előre tapasztalatok mértékben nyitott egy kiválasztott csoportja beiratkozott egy Master program egy 28 vezető intézményei

Mester állami és szociálpolitika (PSP)

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

Nyilvános és Szociálpolitikai (PSP) egy kétéves angol nyelvű mester 's szak, amelynek célja, hogy a hallgatók jelenlegi megfelelő ismeretekkel rendelkeznek döntéshozatali folyamat és ápolják elemző készség. Amellett, hogy az elméleti ismeretek döntéshozatali folyamat, a program felajánlja a mélyebb ismeretek konkrét szakpolitikai területeken, mint például a szociális, az egészségügyi politika, az oktatáspolitika, a foglalkoztatáspolitika, vagy mások.

A középiskolai testnevelés tanárképzésének mestere

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Campus Nappali 2 év Október 2019 Csehország Prague

A tanulmányi program a sportképzés valamennyi aspektusára összpontosít. A tanítási folyamat magában foglalja a tudást a kinanthropológia és a sporttudományok területén. Az oktatási folyamatért felelős összes tudós bizonyítja kreatív hozzáállását. A „Coach” szakosodás a sporttevékenység egyes szempontjaira összpontosít. A „Fitness Coach” specializáció a fitnesz különböző aspektusainak kifejlesztésére összpontosít, amikor konkrét típusú lakossággal foglalkozik. Akadémiai tanulmányi program. A program angol nyelvű akkreditációja nemzetközileg elismert képesítést / licencet ad. A Program a Nemzeti Képesítési Keretrendszeren alapuló követelményekhez igazodik.

Mester a protestáns teológiában

Charles University Protestant Theological Faculty
Campus Nappali 2 év Október 2019 Csehország Prague

A diplomások történelmi, szisztematikus és gyakorlati dimenziói a keresztény teológia ismereteivel rendelkeznek. Képesek az eredeti nyelvű bibliai szövegekkel dolgozni, és a keresztény szövegek hermeneutikájában jártasak, különös hangsúlyt fektetve a reformáció hagyományára, és párbeszédben más keresztény hagyományokkal, filozófiával és a társadalomtudományokkal. Ismerik a vallás fenomenológiáját, a hagyományos világvallásokkal és az új vallási mozgalmakkal.

Orális történelem mester - kortárs történelem

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Részidős oktatás 2 év Október 2019 Csehország Prague 5

A szóbeli történelem és a kortárs történelem kétéves, részmunkaidős programja a kortárs (európai) történelem iránt érdeklődő hallgatók, interjúk módszerei és értelmező módszerei. Fő célja, hogy a hallgatókat interjúk készítésével és elemzésével, valamint terepmunka-projektek kidolgozásával képezzék, hogy interdiszciplináris vizsgálatot igénylő történelmi és kortárs kérdéseket kezeljenek.

Mester az alsó és felső középiskolák általános tantárgyainak oktatói - matematika

Charles University Faculty of Education
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali 2 év Október 2019 Csehország Prague + 1 további

A tanulmány célja, hogy a diplomások teljes mesterképzésben részesüljenek, amely felkészíti őket egy matematika tanár szakma számára az alsó és felső középiskolákban. A tanulmány a tanárképzés kognitív, didaktikai és pedagógiai-pszichológiai részeinek egyensúlyán alapul. Hangsúlyt fektetünk a didaktikai innovációk használatára a matematika tanításában a korszerű didaktikai koncepciók tekintetében. A diplomások felkészülnek az iskolai oktatási programok felépítésére, amelyek középpontjában a matematika (aritmetika, algebra, geometria, statisztika, pénzügyi matematika stb.) És a különböző oktatási területek integrációja áll. A diplomások elegendő mennyiségű tudást és készséget fognak szerezni a matematika iránt tehetséges diákokkal való differenciált munkára.

MIFA Mester Pénzügyi és Számviteli

University of Economics Prague - Faculty of Finance and Accounting
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

A MIFA program eredeti ötlete az volt, hogy magas színvonalú programot kínáljon minden olyan diák számára, aki látja jövőjét a pénzügyek és számvitel terén. Ez olyan elképzeléssé vált, amely kivételes lehetőséget teremtett azoknak a tanulóknak, akik jövőjüket saját kezükbe vinnék.

Mester Nemzetközi és Diplomáciai Tanulmányok

University of Economics Prague -Faculty of International Relations
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

A program a nemzetközi politika, a nemzetközi gazdaság, a nemzetközi jog, az összehasonlító politika, a diplomáciai történelem területén tevékenykedik.

Mester a számítási nyelvészetben

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Nappali 2 év Október 2019 Csehország Prague

A Computational Linguistics program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a természetes nyelvfeldolgozás és az írásbeli és beszélt nyelvű alkalmazások fejlesztésére. Ilyen alkalmazások például az információ-visszakeresés, a gépi fordítás, a nyelvtani ellenőrzés, a szöveges összefoglalás és az információ kitermelés, az automatikus beszédfelismerés, a hangvezérlés, a beszélt párbeszéd rendszerek és a beszédszintézis.