KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések in České Budějovice Csehországban 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

Bár az angol nem anyanyelve itt, sok a felsőoktatási intézmény České Budějovice felkarolása idegen nyelveket a tananyagot, hogy felkészítse a tanulókat a munka, mint sok országban lehetséges. Ez a fajta nyelvi diverzifikáció részesült oly sok diák a városban.

Mesterképzések in České Budějovice Csehországban

Találat Filter

Mesterfokozat a polimer kémia területén

Johannes Kepler University Linz
Campus Nappali 4 félévek Október 2019 Ausztria Linz Csehország Ceske Budejovice + 2 további

A JKU Linz Polimer Kémiai Mester programja átfogó diplomamunka.

Mester az ökológiában

University of South Bohemia – Faculty of Science
Campus Nappali 2 év Február 2020 Csehország Ceske Budejovice

A program kiterjeszti a sikeres kvantitatív ökológiai modul vezetése prof. Jan Lepš, aki 2011 óta működik.