KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb 113 Mesterképzés Megtekintése Csehországban 2019

Csehországban történelmi gyökerei vannak a felsőoktatásnak, ennek megfelelően igen kiemelkedő szinvonalú képzéseket találunk. A cseh egyetemek jóhírűek, hiszen évszázadok óta nagy becsben tartják a minőségi oktatást, továbbá sok hallgató választja Csehországot, mert relatíve alacsonyak a megélhetési költségek, eseménydús a történelem, virágzik a kultúra, bármely egyéb európai célpont könnyedén elérhető és gyönyörű a táj. A csehországi Mester érdekesebbnél érdekesebb karrierlehtőségeket nyit meg diplomásai előtt.

A külföldi hallgatók számos csehországi Mester közül választhatnak. Néhány a legnépszerűbb posztgraduális csehországi Mesterképzések közül: politológia, európai tannulmányok, közgazdaságtan, pénzügy, üzlet és menedzsment. A képzések időtartama és követelményrendszere a képzési formától függ (nappali, részidős, online).

Görgess lejjebb és tudj meg többet a csehországi Mesterekről. Tedd meg a következő lépést még ma!

Találat Filter

Filozófia mesterképzése

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Hradec Kralove

Ez a program célja, hogy szakképzett szakembereket állítson elő a kortárs filozófia területén, különös tekintettel a társadalomtudomány filozófiájára. A filozófiát nem izolált fegyelemként fogalmazták meg, hanem a társadalomtudomány (és néhány természettudományi), különösen a szociológia, a kulturális és a társadalmi antropológia, a politikatudomány, a kognitív tudomány stb. Megállapításainak párbeszédében. A diákok jól orientálódnak a nemzetközi filozófiai és meg fogja érteni a filozófiai kérdések nemzetközi fejleményeit. A Filozófiai Kar erőssége az analitikus filozófia legfontosabb területei, különösen az elme filozófiája és a nyelv filozófiája.

Mester Alkalmazott Informatika

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Hradec Kralove

A mester szak Alkalmazott Informatikai nyomon követése kétéves tanulmányi program a Bachelor tanulmányok Alkalmazott Informatikai vagy más közeli tudományterületen. Egyesíti téma az alapvető területeken számítástechnika és a kapcsolódó területeken, információs rendszerek és Software Engineering, képfeldolgozás, valamint a kommunikációs technológiák.

Az angol filológia mestere

University of Ostrava
Campus Nappali 2 - 4 év Szeptember 2019 Csehország Ostrava

A program célja az angol filológia szakemberei - angol nyelvtanulók (C2 a közös európai nyelvi referenciakeretben) szakemberei - az angol nyelvészet szilárd ismeretével és az angol nyelv irodalmának és kultúrájának mély ismeretével. -szóló országok, akik tisztában vannak az e területek szakmai irodalmával és más információforrásokkal.

Master of Business Economics és Menedzsment

Silesian University - School Of Business Administration
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Karvina

Az üzleti gazdaságtan és a menedzsment mesterképzése egyre fontosabb eszköz a globális gazdaságban. Köszönhetően interdiszciplináris megközelítésének, ez ad szilárd alapot a fejlett üzleti gazdaságtan és menedzsment, és lehetővé teszi, hogy frissítse a készségeket az alkalmazott kortárs menedzsment technikák kombinálva nyert ismerete a nemzetközi vállalkozói tevékenység által képviselt számos előadott tudományok négy szakirányú Marketing és a kereskedelem, a vállalkozói szellem, a vállalati pénzügyek, valamint a számvitel és az adók, az üzleti életben és a vállalkozói szférában való karriert.

Mester program Pszichológia

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Prague

A prágai New York-i Egyetem büszkén jelenti be, hogy első diplomáját a Cseh Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztérium (MEYS) akkreditálta. A pszichológus cseh mesterképzést végző hallgatóknak joga van a Mgr.

Mester az ökológiában

University of South Bohemia – Faculty of Science
Campus Nappali 2 év Február 2020 Csehország Ceske Budejovice

A program kiterjeszti a sikeres kvantitatív ökológiai modul vezetése prof. Jan Lepš, aki 2011 óta működik.

Mester a nemzetközi fejlesztési tanulmányok

Palacky University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Olomouc

A cél a Nemzetközi Fejlesztési tanulmányok program angol, hogy előkészítse szakemberek pályára a fejlesztési politika és gyakorlat. A program időtartama 2 év. A diákok fogják elnyerte a "Magister", rövidítve "Mgr.", Ami egyenértékű a Master of Science (M.Sc.).

Mester Textile Engineering, Nonwoven és Nanomaterials

Technical University of Liberec
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Liberec

A program végzős hallgatóinak jó ismerete van az általános természettudományi tudományoknak és különösen az alapvető analitikai és vizsgálati módszerek jó alapjainak. Ez a tudás lehetővé teszi számukra, hogy új alkalmazásokhoz széles körben új nemszőtt és nanoanyagokat vegyenek fel.

Természettudományi és ökológiai mérnöki mester

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Prague

A Természetes Erőforrás Menedzsment és az Ökológiai Műszaki Egyetem (NARMEE) egy új közös képzési program, amely a BOKU Bécsben együttműködve sikeresen oktatta a Természeti Erőforrások és Környezet (NRE) kettős szakot.

Mester Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok

Metropolitan University Prague
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

Két év posztgraduális program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Korábbi tanulmányok az azonos területen nem követelmény.

Mester a kvantitatív gazdasági elemzésben

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Csehország Prague

Új posztgraduális képzési program (2 év / 120 ECTS, teljes munkaidőben, teljes angol nyelven) az Informatikai és Statisztikai Karon (FIS), a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetemen (VŠE.).

Mester számvitel és adók

Mendel University in Brno
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Brno-sever

A számvitel és adók programjának tanulmányozása mélységes ismeretet biztosít a hallgatóknak a komplex számviteli műveletekről, beleértve a kereskedelmi társaságok átalakulásának számviteli és adóügyi hatásait, a nemzetközi számviteli standardok ismeretét és a nemzetközi adózást.

Mester Informatika

Brno University of Technology
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Brno

Mesterképzési program Az Informatika szélesíti és elmélyíti az informatikai vagy informatikai célokra összpontosító, bachelor fokozatú tanulmányok ismeretét és készségeit.

Mester számítástudományok

Technical University of Ostrava
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Csehország Ostrava

Ez a program középpontjában az oktatási szakemberek terén a szuperszámítógépek és a nagy teljesítményű számítástechnikai megoldásában számítási kihívást jelentő feladatok az alkalmazott tudományok, valamint a technológia. Ez egy egyedülálló előnye, hogy kapcsolata a IT4Innovations Nemzeti szuperszámítógépes központ, Európa egyik legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépe található az egyetem campus. Ez biztosítja a gyakorlati lehetőséget a gyakorlati alkalmazása elméleti oktatás.

Mester a környezeti modellezésben

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Campus Nappali Szeptember 2019 Csehország Prague

A környezeti modellezés mesterképzése felkészíti a diplomásokat az alkalmazott matematika, statisztika és informatika ismereteinek kombinálására a légkör, a talaj, a felszíni és a felszín alatti víz, a felszín alatti vizek és a szennyezőanyag-szállítás folyamatainak megértésével.