Filter
Mesterdiplomák
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Curriculum Mesterképzések Megtekintése Afrika 2019

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

Egy afrikai oktatási kaland lehet izgalmas, mert a kontinens 's gazdag hagyományos örökség olyan fontos a kultúra. Afrikaiak legendás vendégszeretet várja az idegenekkel és multietnikus városok is, így izgalmas az afrikai zene, a tánc és a művészetek, a hagyományos és a modern alkot teljesen más világ az alkalmazás és az öröm, és van egy pár esztétikai élmények, bárhová is megy összehasonlítani, és ellentétben a szín, örvény, szag, és a hangok az afrikai piacon.

Curriculum Mesterképzések Áttekintése Afrika 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Curriculum, Afrika

Diplomák
Helyszín
Afrika
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Laikipia University

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók. ... [+]

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók.

Az iskola élén Dean, aki a Közigazgatási és tudományos vezetője az iskola.

Az iskola az magában foglalja a két egyetemi szervezeti egységek élén elnökök, mint a tudományos és adminisztratív vezetőivel.

Az egyetemi szervezeti egységek az iskolában a következők: Tanterv és oktatás Management. - Pszichológia, Tanácsadó és Oktatási Alapítvány.

Az iskola a következő központok: Oktatási Kommunikációs és Technológiai Központ - Nem Resource Centre

Akadémiai Programok

A programokat kínált a következők:... [-]

Kenya Nyahururu
January 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Laikipia University

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók. ... [+]

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók. Az iskola élén Dean, aki a Közigazgatási és Akadémiai Iskola vezetője. Az iskola lényegében két egyetemi szervezeti egységek élén elnökeit, mint a tudományos és adminisztratív Heads.

Az egyetemi szervezeti egységek az iskolában a következők:

- Curriculum és Oktatási Management. - Pszichológia, Tanácsadás és Oktatási Alapítvány.

Az iskola a következő központok:

- Oktatási Kommunikációs és Technológiai Központ - Gender Resource Centre

Akadémiai Programok

A programok kínálnak a következők: - Master of Education Oktatási Management Minden diák az iskolában van a Department of Curriculum és Oktatási Management, mert ez az, ahol megkapják a szakmai készségek, mint a tanárok és oktatók számára az oktatási ágazat. A minisztérium is kínál oktatásirányítás és tervezés folyamán. Ez tehát az az Tanterv és oktatás a legnagyobb minisztérium az iskolában.... [-]

Kenya Nyahururu
January 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul