Filter
Mesterdiplomák
Koreai Köztársaság Incheon A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Curriculum Mesterképzések 2019 Megtekintése in Incheon Dél-Koreában

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A felsőoktatási intézmények és rendszeresen négyéves főiskolák és egyetemek. Az oktatás nagyon komolyan veszik Dél-Koreában, és az ország ad otthont számos világszínvonalú egyetemek, amelyek közül számos csere megállapodások különböző külföldi egyetemek, és egy jó módja a külföldiek megtapasztalni az élet az országban.

Incheon egy nagyvárosi város és a 3. legnépesebb hely Dél-Koreában több mint 2 millió lakosa. A város része a Szöuli Nemzeti Capital Area miatt közelsége a területet. Ez több egyetemek és főiskolák.

Kérj Információt Curriculum Mesterdiplomák in Incheon Dél-Koreában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Curriculum, Incheon

Diplomák
Helyszín
Koreai Köztársaság
Incheon
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
George Mason University Korea

A kulturális és nyelvi sokrétű és kivételes tanulók (TCLDEL) program előkészíti a pedagógusokat karrierlehetőségekre a világ különböző osztályaiban. A Mason Korea program ... [+]

Tanterv és oktatás, M.ed (IB vagy ESOL specializáció)

A kulturális és nyelvi sokrétű és kivételes tanulók (TCLDEL) program előkészíti a pedagógusokat karrierlehetőségekre a világ különböző osztályaiban. A Mason Korea programba beiratkozott hallgatók mesterképzésben részesülnek a tantervben és oktatásban, koncentrációjuk a TCLDEL-ben. A tanárok választhatnak szakosodást a nemzetközi angolul a többi nyelvet beszélő (ESOL) oktatási vagy Advanced International Baccalaureate (IB) tanulmányok.

A programra vonatkozó pályázatokat most elfogadják. A program elkezdi a SUMMER 2018-at, de be kell fejeznie az "Fall 2018 Graduate Studies" alkalmazást. Kérjük, keresse meg a Mason Songdo opciót Campus alatt a Fall 2018 alkalmazásban. Az alkalmazásod azonnal felülvizsgálatra kerül és 2018 nyarát elkezdi.... [-]

Koreai Köztársaság Incheon
July 2019
Nappali
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul