Filter
Mesterdiplomák
Kenya A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Curriculum Mesterdiplomák Megtekintése Kenyában 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

Kenya tekintik az egyik afrikai ország a saját felső egyetem, hogy a University of Nairobi. Tavaly a kenyai kormány, bővíthető 15 intézmény teljes egyetemi státuszt egy ajánlatot, hogy növelje a diákok hozzáférést biztosít e egyetemeken.

A Legjobb Curriculum Mesterképzések Kenyában 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Curriculum, Kenya

Diplomák
Helyszín
Kenya
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Laikipia University

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók. ... [+]

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók.

Az iskola élén Dean, aki a Közigazgatási és tudományos vezetője az iskola.

Az iskola az magában foglalja a két egyetemi szervezeti egységek élén elnökök, mint a tudományos és adminisztratív vezetőivel.

Az egyetemi szervezeti egységek az iskolában a következők: Tanterv és oktatás Management. - Pszichológia, Tanácsadó és Oktatási Alapítvány.

Az iskola a következő központok: Oktatási Kommunikációs és Technológiai Központ - Nem Resource Centre

Akadémiai Programok

A programokat kínált a következők:... [-]

Kenya Nyahururu
January 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Laikipia University

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók. ... [+]

A School of Education at Laikipia egyetem arra törekszik, hogy minőségi tanárképzés programok kiváló képzett oktatók és előadók. Az iskola élén Dean, aki a Közigazgatási és Akadémiai Iskola vezetője. Az iskola lényegében két egyetemi szervezeti egységek élén elnökeit, mint a tudományos és adminisztratív Heads.

Az egyetemi szervezeti egységek az iskolában a következők:

- Curriculum és Oktatási Management. - Pszichológia, Tanácsadás és Oktatási Alapítvány.

Az iskola a következő központok:

- Oktatási Kommunikációs és Technológiai Központ - Gender Resource Centre

Akadémiai Programok

A programok kínálnak a következők: - Master of Education Oktatási Management Minden diák az iskolában van a Department of Curriculum és Oktatási Management, mert ez az, ahol megkapják a szakmai készségek, mint a tanárok és oktatók számára az oktatási ágazat. A minisztérium is kínál oktatásirányítás és tervezés folyamán. Ez tehát az az Tanterv és oktatás a legnagyobb minisztérium az iskolában.... [-]

Kenya Nyahururu
January 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul