Filter
Mesterdiplomák
Thaiföld Bangkok A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Curriculum Mesterképzések 2019 Megtekintése in Bangkok Thaiföldön

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Bangkok egyik legjobb hely, hogy nem a tanulmányait Thaiföldön. Bankok egy jó hangulatot csinál a saját tanulmányait nem megfeledkezve a jó egyetemek, mint Kasetsart egyetem, hogy a házigazdák.

Kérj Információt Curriculum Mesterdiplomák in Bangkok Thaiföldön 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Curriculum, Bangkok

Diplomák
Helyszín
Thaiföld
Bangkok
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Asian University Thailand

A program megértését nyelvekkel kapcsolatos igényeit a tanulók a nem angol anyanyelvű háttérrel és felderíti, hogyan teljesítik ezeket az igényeket. ... [+]

Mester az oktatási tananyag és használati utasítások

&nbsp

A mesterképzés célja, hogy támogassa a thaiföldi oktatási minisztérium jelenlegi politikai, eredetileg az thaiföldi oktatási törvény BE 2542/1999 és módosítása (Második Nemzeti Oktatási Törvény BE 2545/2002), korszerűsítésének oktatás Thaiföldön és így több diák középre . Pontosabban az a célja, hogy megfeleljen az igényeinek egyre több kétnyelvű, angol Program (EP) és az angol tannyelvű iskolák fontos szerepet játszanak a minisztérium folyamatban lévő oktatási reform terveit. Ebből a célból a mesterképzésre összpontosít gyakorlati készség a tanárok, hogy szállít négy fő téma, az angol nyelv, matematika, társadalmi tanulmányok és Tudomány, közvetítésével az angol.... [-]

Thaiföld Pattaya City Bangkok
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul