KULFOLDIMESTER.HU

Curriculum Mesterképzések 2019 Megtekintése in Bangkok Thaiföldön

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Bangkok egyik legjobb hely, hogy nem a tanulmányait Thaiföldön. Bankok egy jó hangulatot csinál a saját tanulmányait nem megfeledkezve a jó egyetemek, mint Kasetsart egyetem, hogy a házigazdák.

Kérj Információt Curriculum Mesterdiplomák in Bangkok Thaiföldön 2019

1 Találatok Curriculum, Bangkok Filter

mestere oktatás tantervi és oktatás

Asian University Thailand
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 8 év June 2019 Thaiföld Pattaya City Bangkok + 2 további

A program megértését nyelvekkel kapcsolatos igényeit a tanulók a nem angol anyanyelvű háttérrel és felderíti, hogyan teljesítik ezeket az igényeket.