Filter
Mesterdiplomák
Thaiföld Pattaya City A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Curriculum Mesterképzések 2019 Megtekintése in Chonburi Thaiföldön

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Thaiföld (ประเทศไทย), hivatalosan a Thaiföldi Királyság (ราช อาณาจักร ไทย) az ország Délkelet-Ázsiában partok az Andamán-tenger és a Thai-öböl. A főváros Bangkok elején a sok látogató 'útvonalak, és bár a modern város, gazdag kulturális örökséggel rendelkezik.

Chonburi város egyik központja a kutatás, különösen azok számára, akik esetleg szeretnék, hogy tovább képezzék magukat a mesterek és doktori fok. Ez a város nem rendelkezik a kutatás-alapú egyetem ellenére, hogy számos nagyobb kutatási központok.

Kérj Információt Curriculum Mesterdiplomák in Chonburi Thaiföldön 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Curriculum, Pattaya City

Diplomák
Helyszín
Thaiföld
Pattaya City
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Asian University Thailand

A program megértését nyelvekkel kapcsolatos igényeit a tanulók a nem angol anyanyelvű háttérrel és felderíti, hogyan teljesítik ezeket az igényeket. ... [+]

Mester az oktatási tananyag és használati utasítások

&nbsp

A mesterképzés célja, hogy támogassa a thaiföldi oktatási minisztérium jelenlegi politikai, eredetileg az thaiföldi oktatási törvény BE 2542/1999 és módosítása (Második Nemzeti Oktatási Törvény BE 2545/2002), korszerűsítésének oktatás Thaiföldön és így több diák középre . Pontosabban az a célja, hogy megfeleljen az igényeinek egyre több kétnyelvű, angol Program (EP) és az angol tannyelvű iskolák fontos szerepet játszanak a minisztérium folyamatban lévő oktatási reform terveit. Ebből a célból a mesterképzésre összpontosít gyakorlati készség a tanárok, hogy szállít négy fő téma, az angol nyelv, matematika, társadalmi tanulmányok és Tudomány, közvetítésével az angol.... [-]

Thaiföld Pattaya City Bangkok
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul