Filter
Mesterdiplomák
Amerikai Egyesült Államok Virginia Arlington A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Curriculum Mesterképzések 2019 Megtekintése az Amerikai Egyesült Arlington az Amerikai Egyesült Államokban

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Arlington megyében a megyei és a népszámlálás által kijelölt helyen, a Commonwealth of Virginia. Miatt a megye 's közelsége Washington, DC, Arlington központja számos szervezeti egységei és ügynökségei a szövetségi kormány, az Egyesült Államokban.

Kérj Információt Curriculum Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Arlington az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Curriculum, Arlington

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Virginia
Arlington
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Marymount University

Marymount a tanárképzés programok által akkreditált osztály a tanárképzés és Tanúsító a Virginiai Oktatási Minisztérium és az Országos Akkreditációs Tanács a tanárképzés ... [+]

Gyógypedagógiai, általános tanterv (M.Ed.)

&nbsp

Marymount az egyik vezető tanár oktatási programok nagyobb Washington, DC, terület. Marymount alumni tanítják az állami, magán, katolikus iskolák és független. Marymount végzős tanuló vesz részt dinamikus terület tapasztalatait a különböző iskolákban, és felkészült a kihívásokra a mai osztályteremben.

M.Ed. programokat kínálnak:

Az elemi oktatás, az oktatási engedélyeztetést osztályosok számára Prek-6 Angol mint második nyelv tanítás és az engedélyeztetést osztályosok számára K-12 Gyógypedagógiai, általános tanterv, az oktatási engedélyeztetést osztályosok számára K-12 Középfokú oktatás a tanítási engedélyeztetést 6-12 osztályosok számára ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Arlington
September 2019
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul