KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák in Aalborg Dániában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Annak ellenére, hogy kis lélekszámú, Dánia soraiban, mint a világ egyik 's leginnovatívabb országban, köszönhetően a nagy hangsúlyt fektet a kutatás és a magas színvonalú oktatás. Akkor is tanul egy biztonságos, barátságos és az innováció-vezérelt környezetben.

Aalborg egy ipari város található Észak-Jütland, Dánia. Ez egy feje száma több mint 100.000 lakos. Aalborg is nevezik egy egyetemi város, mert az már 3 egyetemek és főiskolák 2. akinek a hallgatói népesség számlák nagy százaléka a teljes lakosság a város.

Mesterképzések in Aalborg Dániában

Találat Filter

Mester a globális rendszer kialakítása

Aalborg University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 további

A Master program Global Systems Design lehetővé teszi, hogy kezelni a mai üzleti és szervezeti komplexitás. Megtanulják, hogyan kell elemezni és modellezni konkrét üzleti folyamatokat és rendszereket.

Mester a sportban technológia

Aalborg University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 további

A mester program Sports Technology Aalborg University, Denmark, fejlesztésére koncentrál, a technológiai berendezések és a kölcsönhatás berendezések és emberi teljesítményt.

Mester anyagtechnológia

Aalborg University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 további

A Master program Materials Technology, akkor megismernie a problémákat, hogy az ipari termelés cégek, tanácsadás mérnöki vállalatok, tanúsítás cégek és kutatóintézetek találkozni kapcsolatban a termelés és anyaghasználat.