KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák in Copenhagen Dániában 2019

Koppenhága a világ négy tájáról vonzza a posztgraduális képzést kereső hallgatókat. Lüktető, számos kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtető város. Koppenhága Dánia kulturális központja, egyben pedig az ellentétek városa, ahol régi és új találkozása lenyűgöző építészeti megoldásokat eredményez. Nevezték már Koppenhágát izgalmasnak és elbűvölőnek, sokak szerint pedig egész egyszerűen a világ egyik legélhetőbb városa. Aki Koppenhágában végzi a Mesterképzést, egyszerre lesz része kiváló oktatásban és magával ragadó kulturális élményben.

Koppenhága rengeteg Mesterszakot kínál a hallgatóknak. A koppenhágai Mester leendő diákjai számos remek képzést találnak a tudomány minden területén, legyen az bár közgazdaságtan, turizmus, egészségügy, várostervezés, vagy mezőgazdaság. Mivel a Koppenhága a dizájn, a divat és az építészet Mekkája, az ezen területek iránt érdeklődő hallgatók is sok szak közül válogathatnak, akár csak a művészeti, politológiai, filózófiai, vagy irodalmi tematikájú képzéseket keresők.

Görgess lejjebb és tudj meg még többet a koppenhágai Mesterről. Tedd meg a céljaid felé vezető következő lépést mihamarabb!

Találat Filter

Mester a globális rendszer kialakítása

Aalborg University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 további

A Master program Global Systems Design lehetővé teszi, hogy kezelni a mai üzleti és szervezeti komplexitás. Megtanulják, hogyan kell elemezni és modellezni konkrét üzleti folyamatokat és rendszereket.

Mester a sportban technológia

Aalborg University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 további

A mester program Sports Technology Aalborg University, Denmark, fejlesztésére koncentrál, a technológiai berendezések és a kölcsönhatás berendezések és emberi teljesítményt.

Mester anyagtechnológia

Aalborg University
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Aalborg Copenhagen Esbjerg + 2 további

A Master program Materials Technology, akkor megismernie a problémákat, hogy az ipari termelés cégek, tanácsadás mérnöki vállalatok, tanúsítás cégek és kutatóintézetek találkozni kapcsolatban a termelés és anyaghasználat.

Master of Music - hangszeres / ének

The Royal Danish Academy of Music
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Dánia Copenhagen

A képzés keretében a klasszikus zene, amelynek célja felé a karrier, mint egy profi zenész / énekes vagy hangszeres szakmai / hang tanár ...

CEMS Mester a nemzetközi gazdálkodás (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Paris Japán Tokyo Hollandia Rotterdam Norvégia Bergen Lengyelország Warsaw Portugália Lisbon Oroszország Saint Petersburg Spanyolország Barcelona Svédország Stockholm Svájc St. Gallen Törökország Istanbul Hongkong Hong Kong Olaszország Milan Írország Dublin Ausztrália Sydney Ausztria Vienna Belgium Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazília São Paulo Kanada London Kína Beijing Csehország Prague Dánia Copenhagen Finnország Helsinki Németország Cologne Egyesült Királyság Magyarország Budapest India Kolkata Agde + 52 további

A CEMS MIM egy posztgraduális, előre tapasztalatok mértékben nyitott egy kiválasztott csoportja beiratkozott egy Master program egy 28 vezető intézményei

Állatorvosi klinikai tudomány mestere

University of Copenhagen
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 4 - 6 év Október 2021 Dánia Copenhagen

A Companion Animal Clinical Science mestere egyetemi alapú továbbképzés az alkalmazott és fejlett állatorvosi módszerek, paraklinikai készségek és klinikai döntéshozatal terén. A kötelező kurzusokról mélyreható és frissített ismereteket kapunk, amelyekre a szakterületeink egyikére specializálódva továbbra is építünk.

A katasztrófavédelem mestere

University of Copenhagen
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Augusztus 2020 Dánia Copenhagen + 1 további

A katasztrófavédelem mestere biztosítja a humanitárius szakemberek számára az interdiszciplináris tudást és készségeket, amelyek megfelelnek a modern vészhelyzeti menedzsment és a katasztrófaelhárítás igényeinek.