KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mester in Kolding Dániában 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Dánia 's felsőoktatás helyezi a hangsúlyt a műszaki felsőoktatásban az egyetemi tanulás. A legtöbb dán egyetem is kínál minőségi nemzetközi hallgatók kultúra miatt nyugodt skandináv hozzáállás.

A feje száma több mint 80.000 lakosú város Kolding központja Kolding önkormányzat. A város is része a nagyobb Jütland nagyvárosi terület. Itt található 3 egyetemi campus ágak.

Mesterképzések in Kolding Dániában

Találat Filter

Mester kommunikációs tervezés

Designskolen Kolding
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Dánia Kolding

A cél a kommunikáció befolyásolja a tudás, viselkedését és hozzáállását az emberek. Ezért csapkod a városi terek, hozunk létre számítógépes játékok alkoholisták, megváltoztatjuk a beteg hogyan percevie várakozási idő, mi megtervezzük útkeresés a hang használata, vagy tervezünk plakátok diszlexiások.

Mester textil design

Designskolen Kolding
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Dánia Kolding

Ebben Textil dizájn oktatunk tervezés munkatársak, akik jól megalapozott csapatban dolgozni, hogy túlnyúlnak a fegyelem saját határait, például az ipar általában, építészek, a divatipar, és mások, akik dolgoznak vizuális narratívák.

Mester Divattervezés

Designskolen Kolding
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Dánia Kolding

Kísérlet mindig a kiindulópontja projektek Divattervezés és annak feltárása, a "szép", fontos része minden projekt. Projektek célja megkérdőjelezni, vizsgálja meg, és kihívást jelent, a munkakörnyezet, amely messze a média "divat cirkusz".

Mester az ipari formatervezés

Designskolen Kolding
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Dánia Kolding

Ennek eredményeként az átmenet egy olyan iparosodott társadalmakban a tudás és a kommunikáció alapú társadalom, ipari formatervezés olyan diszciplína, gyors fejlődés.

Európai mester a turizmus menedzsmentben

University of Southern Denmark
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Dánia Kolding Szlovénia Ljubljana Spanyolország Girona + 4 további

A kétéves, teljes munkaidőben integrált európai mesterképzés célja a diplomásoknak a kortárs turizmus előtt álló hatalmas kihívások kezelése.