Filter
Mesterdiplomák
Dánia Odense A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterdiplomákat in Odense Dániában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Dánia, hivatalosan a Dán Királyság, egy szuverén állam Észak-Európában, délnyugatra Svédország, Norvégia déli, és határos a déli Németország.

Beign a 3. legnagyobb város Dániában, Odense város ad otthont a több mint 100.000 lakos. Nem található az Odense megyében. Odense ad otthont a 2 egyetem nevezetesen a University College Lillebaelt és a főépületben, a University of Southern Denmark.

Mesterdiplomák in Odense Dániában

Tovább Kevesebb

Találat

University of Southern Denmark

A program az emberi erőforrás hatékony kezelésének elméleteire és módszereire összpontosít. A program ismereteket nyújt ezekről az elméletekről és módszerekről, hogy stru ... [+]

A személyi költségek jelentősek, és létfontosságú, hogy a szervezetek megértsék alkalmazottaik képességeit, készségeit és motivációit, hogy képesek legyenek értékteremtő stratégiák kidolgozására és végrehajtására. Az MSc az Emberi Erőforrás Menedzsment középpontjában a elméletek és módszerek hatékony emberi erőforrás menedzsment, annak érdekében, hogy dolgozzon ki strukturált és alapelvek betekintést a hatékony stratégiai és operatív emberi erőforrás menedzsment. Összehasonlítva sok más HR programokkal, az MSc az SDU biztosít a diplomások a készségek szükséges elemezni a humán erőforrás a cég, mind a viselkedési és gazdasági szempontból. A hallgatók olyan elméleti és gyakorlati készségeket fejlesztenek ki, amelyek a humán erőforrás menedzsment funkcióinak és projektjeinek kezeléséhez szükségesek, és elgondolkodtató módon gondolkodhatnak a tehetségek felvételének és megtartásának kulcsfontosságú politikáiról és választási lehetőségeiről, valamint arról, hogyan alkalmazzák képességeiket a politikák és programok kidolgozása. A program különösen alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik karriert kívánnak folytatni az emberi erőforrás menedzsment területén.... [-]

Dánia Odense
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul