KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomákat in Odense Dániában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Dánia, hivatalosan a Dán Királyság, egy szuverén állam Észak-Európában, délnyugatra Svédország, Norvégia déli, és határos a déli Németország.

Beign a 3. legnagyobb város Dániában, Odense város ad otthont a több mint 100.000 lakos. Nem található az Odense megyében. Odense ad otthont a 2 egyetem nevezetesen a University College Lillebaelt és a főépületben, a University of Southern Denmark.

Mesterdiplomák in Odense Dániában

Találat Filter

Közgazdaságtudományi és üzleti Adminisztráció - Humán Erőforrás Menedzsment (MSc)

University of Southern Denmark
Campus Nappali Szeptember 2019 Dánia Odense

A program az emberi erőforrás hatékony kezelésének elméleteire és módszereire összpontosít. A program ismereteket nyújt ezekről az elméletekről és módszerekről, hogy strukturált és elvárható betekintést nyújtson a hatékony stratégiai és operatív humánerőforrás-gazdálkodásba.