Filter
Mesterdiplomák
Dél-afrikai Köztársaság Alice A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Alice Dél-Afrikában 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Alice Dél-Afrikában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Dél-afrikai Köztársaság
Alice
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Fort Hare

Célcsoport tudósok és szakemberek a fegyelem, a Közigazgatási és menedzsment, akik megalapozott elméleti / alapvető modulok a fegyelem, és szívesen végeznek kutatás körül ... [+]

Célcsoport

Tudósok és szakemberek a fegyelem, a Közigazgatási és menedzsment, akik megalapozott elméleti / alapvető modulok a fegyelem, és szívesen végeznek kutatás körül a probléma.

Felvételi / belépési követelmény A tanulók kell egy négyéves Bachelor diploma vagy Kitüntetések tárgyát közigazgatás. Egy személy nem tekinthető a tanuló, kivéve, ha ez a személy már elismerte, hogy a fok (Public Administration) Megjegyezzük, hogy értékelését munkaprofilját, kutatási potenciál és más szakképesítések lehet szükség. Szintén fontos megjegyezni, hogy a kérelmezők lehet interjúra hívják, és / vagy szükség esetén az írásbeli dolgozatok. A program időtartama Program által kutatómunka Nem kevesebb, mint két év, és nem több, mint 4 éve Amennyiben szükséges, a tanulók lehet tanácsolni, hogy regisztrálni adott MPA modulok elmélyítése és élesíteni a elméleti megértést A program felépítése ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Alice
Február 2020
Angol
Nappali
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Fort Hare

A tanulók kilépéskor ez a program képes lesz bizonyítani a menedzsment ismeretek, készségek és alkalmazott kompetencia számos területen a gazdasági és menedzsment tudomán ... [+]

A tanulók kilépéskor ez a program képes lesz bizonyítani a menedzsment ismeretek, készségek és alkalmazott kompetencia számos területen a gazdasági és menedzsment tudományok specifikusan a magánszektornak. A tanulók léphetett különböző foglalkoztatási lehetőségek, üzleti vezetők, valamint az önálló vállalkozók rendkívül versenyképes multikulturális üzleti környezetben.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Alice
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul