KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Alice Dél-Afrikában 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Alice Dél-Afrikában

Találat Filter

Master of Public Administration

University of Fort Hare
Campus Nappali 2 - 4 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Alice

Célcsoport tudósok és szakemberek a fegyelem, a Közigazgatási és menedzsment, akik megalapozott elméleti / alapvető modulok a fegyelem, és szívesen végeznek kutatás körül a probléma.

Master of Commerce

University of Fort Hare
Campus Nappali Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Alice

A tanulók kilépéskor ez a program képes lesz bizonyítani a menedzsment ismeretek, készségek és alkalmazott kompetencia számos területen a gazdasági és menedzsment tudományok specifikusan a magánszektornak. A tanulók léphetett különböző foglalkoztatási lehetőségek, üzleti vezetők, valamint az önálló vállalkozók rendkívül versenyképes multikulturális üzleti környezetben.