MASTERSTUDIES

Design tanulmányok Mester Megtekintése Új-Zélandon 2021

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A design egy számos alkalmazási területen hasznosítható szakterület. Egy tárgy vagy egy folyamat hatékony megtervezése lehet a kulcs a megrendelői igények kielégítéséhez. A szakemberek az egyedi gondolkodásmódot, a kutatást, az elemzést és a problémamegoldást ötvözik a vállalti, oktatási, állami és non-profit területről érkező megrendelések teljesítésénél.  

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb Design tanulmányok Mesterdiplomák Új-Zélandon 2021

5 Találatok Design tanulmányok, Új-Zéland Filter

Master of Design Innováció

Victoria University of Wellington
Mester
22 feb. 2021
<
Nappali
<
18 hónap
Angol
Campus
On-line

Szerezd meg a szakképzettséget és tudást, amire szükséged van, hogy sikeres szakember legyen a tervezőiparban. Ebben a három trimeszteri programban megtanulhatja az élet ötlet ...

Tovább

Számítógépes grafikai tervezés mestere

The University of Waikato
Mester
<
Nappali
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Angol
Campus

A Master of Design (MDes) felsőfokú fokozatú, a grafikai tervezés elméletére, a technológiára és az eredeti kutatásra összpontosítva. A tervezés és a kódolás készségeinek egye ...

Tovább

Mester Design

Media Design School
Mester
<
Nappali
<
30 hetek
Angol
Campus

A Master of Design alkalmas a friss diplomások a tervezéssel kapcsolatos fegyelem vagy ipari szakemberek, akik hat vagy több éve a kreatív ipar.

Tovább

Master of Design Technology

Victoria University of Wellington
Mester
02 márc. 2021
<
Nappali
<
12 hónap
Angol
Campus
On-line

Ha érdekel mind a kreatív, mind a technikai karrier folytatása, és azon gondolkodik, hogy Wellingtonban, vagy akár világszerte a sok feltörekvő technológiai ipar egyikében dol ...

Tovább

Master of User Experience Design

Victoria University of Wellington
Mester
júl. 2021
<
Nappali
Angol
Campus
On-line

A Master of User Experience Design (MUXD) egy Wellington ICT Graduate School program, amelyet a Victoria University of Wellington Design Schoolja szállított.

Tovább