Design tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Horvátországban 2020

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.A design területe rendkívül széleskörű, és számos különböző karrierlehetősgéget kínál. A design ágazatban dolgozó szakemberek kreatí… Tovább

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A design területe rendkívül széleskörű, és számos különböző karrierlehetősgéget kínál. A design ágazatban dolgozó szakemberek kreatív és problémamegoldó képességeiket használva keresik a megoldásokat a fogyasztói, üzleti és intézményi igények kielégítésére az köz- és a magánszféra területén egyaránt.

Horvátországban a Képzési International, diák különböző részein a világ szerezni méltó tanulási tapasztalat. Az ország város kínál tökéletes helyszínt, hogy a tanulók, akik meg akarják tanulni a diplomácia, a béke és a konfliktus tanulmányok, nemzetközi üzleti és a nemzetközi kapcsolatok.

A Legjobb Design tanulmányok Mesterdiplomák Horvátországban 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Scuola Italiana Design (SID)
Padua, Olaszország +1 Több

Egyéves Master Kreatív Design lehetővé teszi a diákok, hogy kísérletezni azzal a gyakorlattal való szakma kreatív termék tervezők.

Egyéves Master Kreatív Design lehetővé teszi a diákok, hogy kísérletezni azzal a gyakorlattal való szakma kreatív termék tervezők. -
Executive kurzusok
Nappali
okt. 2020
Campus
 
Scuola Italiana Design (SID)
Padua, Olaszország +1 Több

A három éves tanulmány terv Creative Design by Scuola Italiana Kivitelezés született a kérelemről a helyi cégek a szakemberek, akik szakosodott termék design.

A három éves tanulmány terv Creative Design by Scuola Italiana Kivitelezés született a kérelemről a helyi cégek a szakemberek, akik szakosodott termék design. -
Executive kurzusok
Nappali
3 év
okt. 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here