MASTERSTUDIES

Design tanulmányok Mesterképzések 2021 Megtekintése az Amerikai Egyesült Nishio Japánban

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A design területe rendkívül széles körre kiterjed, ezáltal számos különféle karrierlehetőséget kínál a hallgatóknak. A design ágazatban dolgozó szakemberek kreatív és problémamegoldó képességeiket használva keresik a megoldásokat a fogyasztói, üzleti és intézményi igények kielégítésére az köz- és a magánszféra területén egyaránt.

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

Kérj Információt Design tanulmányok Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Nishio Japánban 2021

1 Találatok Design tanulmányok, Nishio Filter

Tervező szak

愛知産業大学
Mester
ápr. 2021
Japán

Van felvételi vizsga rendszerünk, valamint kutatási és oktatási rendszerünk, amely félévente lehetővé teszi a felvételt. Növeljük a tanulási lehetőségeket azáltal, hogy olyan ...

Tovább