MASTERSTUDIES

Design tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Megtekintése Németországban 2020

Mester Design diákok szakosodott szinte bármilyen tervezési, megoldások fejlesztése, a kérdéseket és problémákat a tervezési objektumok és rendszerek a mindennapi életben. Tervezők Németországból már rendkívül befolyásos fejlesztése úttörő, átfogó tervezési mozdulatok, mint például a Bauhaus. Mester Design programok németországi tartományban koncentrációban a Transportation Design Lighting Design, Media Design Építészeti tervezés.

Pályakezdő kapcsolódó Bachelor 's program arra ösztönözzük, hogy a Master of design programok Németországban, ahol lehet élesíteni a készségek megfelelő alkalmazást a munka világában, vagy továbbra is az oktatás és a PhD program. Mester Design német diák gyakran kell benyújtaniuk mester 's tézis, ami számukra a lehetőséget, hogy tovább szakosodni saját területén a tervezés egyre szakértők a független kutatása és bemutatása.Ajánlott a teljes munkaidős, részmunkaidős és az online, Master of design programok Németországban egyaránt alkalmas friss diplomások Bachelor 's programok dolgozó szakemberek visszatért az osztályterembe, hogy szert további képesítést.

Ha szeretnél többet megtudni valamelyik Master of design programok Németországban látod alább felsorolt, kattintson tovább és kérjen egy csomag információkat közvetlenül az iskolák Németországban a praktikus webes űrlap!

2 Találatok Design tanulmányok, Németország Filter

Master of Science "A polimer és kompozit termékek finomítása"

Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences
Németország, Kaiserslautern
Executive kurzusok
Október 2020
<
Nappali
<
3 félévek
31 May 2019
Angol
Campus

A világszerte egyedülálló „Polimer és kompozit termékek finomítása” programban szisztematikusan szerezzen technikai szaktudást és fejleszti személyes kompetenciáit. Ön teljese ...

Tovább

Mester az emberi számítógépes kölcsönhatásban és tervezésben (HCID)

EIT Digital Master School
Magyarország, Budapest + 23 Több
Executive kurzusok
Augusztus 2020
<
Nappali
<
2 év
03 Feb 2020
Angol
Campus

Az intelligens eszközök (mobiltelefonok, PDA-k, táblaszámítógépek), az intelligens termékek (autó, navigáció) és az intelligens környezetek (környezeti intelligencia) lehetővé ...

Tovább