MASTERSTUDIES

Design tanulmányok Mesterképzések Megtekintése Svájcban 2020

A tervezők olyan megoldások kidolgozására, a problémák és kérdésekre adott válaszok tekintetében a forma és a funkció objektumok és rendszerek az ember alkotta környezet. Ezen belül átfogó leírását, van egy nagy számú szakterületek és a koncentráció elérhető Master of design diákok. Mester Design hallgatók svájci összpontosítani tervezési funkciók területén a kommunikáció, a termékek, az interakció, az események és trendek.

Mester Design programok megkövetelik a diákok a tanfolyamon való részvétel, előadások és szemináriumok, valamint a projektek és értékelést, mint azt, hogy fejlesszék a készségek és képesítések a saját területén design. Továbbá, mielőtt végzős, Master of design diák Svájcban általában be mester 's dolgozat projekt, amely bemutatja a magas szintű képességének egyik kulcsfontosságú területe a cél tervezési tanulmányok.Mester Design programok Svájc nagyban egymás között, így ez egy jó ötlet, hogy a kapcsolatot az egyetem kínál programot az érdeklődés közvetlenül a webes űrlapot alább hivatkozott.

Ha szívesen elképzelése, megtervezése és létrehozása, és szeretné, hogy folytassa a szakmai képesítések után bachelor 's, majd a Mester Design fok lehet tökéletes az Ön számára! Tudjon meg többet a Mester Design programok Svájcban, lent!

2 Találatok Design tanulmányok, Svájc Filter

Master of Advanced Studies a kölcsönhatás tervezés

SUPSI
Svájc, Lugano
Executive kurzusok
14 Sep 2020
<
Nappali
<
2 félévek
31 Mar 2020
Angol
Campus

A Interaktív Tervezés Master of Advanced Studies (MAS) kombinálja a tervezési gondolkodást, a prototípuskészítési technikákat, a digitális gyártást, a programozást és a fizika ...

Tovább

Nemzetközi Formatervezési Mester

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Svájc, Basel
Executive kurzusok
Szeptember 2020
<
Nappali
<
4 félévek
31 Mar 2017
Angol
Campus

Az UIC / HGK MD olyan diákoknak szól, akik a svájci grafikai tervezés hagyománya és a Vizuális Kommunikációs Intézet, a Bázeli Képzőművészeti Főiskola HGK FHNW jelenlegi tudom ...

Tovább