MASTERSTUDIES

Digitális design Mesterek Megtekintése Oroszországban 2021

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A digitális dizájnerek különböző programokat, algoritmusokat és adatokat használnak fel a munkájuk során a hagyományos design eszközök mellett. A vállalati szektor, az oktatási intézmények, a kormányzati szervek és a jótékonysági szervezetek mind nagy hasznát veszik a digitális szakemberek tehetségének egyedi termékeik és koncepcióik kidolgozásában.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A Legjobb Digitális design Mesterdiplomák Oroszországban 2021

3 Találatok Digitális design, Oroszország Filter

Mester a digitális művészetben és designban

Nosov Magnitogorsk State Technical University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A művészet nem kivétel. A művészet ezen területén fontos különbség, hogy a digitális művészek és tervezők általában részt vesznek a magas technológiákkal kapcsolatos tevékenys ...

Tovább

Masters multimédiás tervezés

Sholokhov Moscow State University for the Humanities
Mester
<
Nappali
<
2 év
Campus

A végzős megkapja a legmodernebb és rangos szakmai tervező a jövőben képes legyen dolgozni különböző területein design.

Tovább

Prikladnaya Informatikai Tervezés

Siberian State Aerospace University SibSAU
Mester
<
Nappali
Campus

A cél az, hogy terjesszen elő egy átfogó oktatás területén a számítógéppel segített tervezés információs környezet az ipar, a gazdaság és a média.

Tovább