MASTERSTUDIES

Részidős Digitális marketing Mesterek Áttekintése Görögországban 2020/2021

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A digitális marketing az elektronikus média eszközeivel dolgozik vállalkozások, termékek és szolgáltatások promócióján. Ennek legjellemzőbb csatornái a közösségi média, a mobil alkalmazások, az elektronikus hirdetőtáblák, a digitális rádió és televízió, az sms-ek, stb.

Görögország fejlesztett oktatási rendszer a felsőoktatás a tetején. Több mint 40%-a görögök élnek Athénban és ott is, ahol a legjobb lehetőséget, hogy folytassa a magasabb iskolai végzettség. Által határolt Albánia, Macedónia, Bulgária és Törökország, Görögország egy turisztikai gyöngy a világ egyik 's fantasztikus strandok.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Digitális marketing Egyetemi Tanulmányok Görögországban 2020/2021

2 Találatok Digitális marketing, Görögország Filter

Msc az e-business és a digitális marketing

International Hellenic University (IHU)
Mester
<
Nappali
<
Részidős
<
14&nbsp;-&nbsp;26 hónap
Angol
Campus

A vállalkozói készségek, amikor együtt mély szakmai tudást, vezethet termelő innovatív ötletek a globális verseny e-üzleti környezetben. Ez az új posztgraduális kurzus célja, ...

Tovább

MSc digitális marketing menedzsment

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Nappali
<
12 hónap
Angol
Campus

Strathclyde a digitális marketing menedzsment (DMM) MSc-jét az iparral együttműködve fejlesztették ki a digitális marketing képességekkel rendelkező diplomások növekvő igényei ...

Tovább