KULFOLDIMESTER.HU

18 Digitális Technológia Mesterképzés Távoktatás Mesterképzés Megtekintése

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Bekapcsolom sokat, hogy hogyan élünk, dolgozunk és a játék, a digitális technológia magában foglalja a sok különböző eszközök és platformok. A digitális technológia szakmai általában szakosodott egy vagy néhány területen. Design, fejlesztés, programozás és a végrehajtás közös pontok a hangsúly.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Távoktatás Digitális Technológia Mesterdiploma

18 Találatok Digitális Technológia, Távoktatás Filter

MA Oktatási Technológiai és Innovációs

Universidad UNIACC
On-line Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Graduate Mester Oktatási Technológiai és Innovációs tanácsot eszközök oktatási intézmények minden szintjén a képzés tervezése és megvalósítása a projektek, amelyek intenzív használata az oktatási technológiák segítségével elméletek és tanulási stratégiák.

Mester fokozatot az oktatás és az információs technológia és a kommunikáció

Universidad de La Laguna
On-line Nappali 1 év Szeptember 2020 Spanyolország Tenerife Santa Cruz

Az általános cél a mesterképzésre Oktatási és az IKT-k határozzák meg, a tág értelemben vett, így a szakemberek korszerű ismeretek és készségek, hogy vizsgálja meg: a tanítás-tanulás által támogatott IKT és kifejlesztett programok révén a virtuális környezetek képzési és oktatási innovációs projektek ICT formális oktatási intézményekben (mind oktatási intézmény) és a nem-formális tervezés és fejlesztés oktatási szoftver, online tananyagok, digitális tartalmak és oktatási alkalmazások keresztül terjesztett média és a digitális technológiákkal.

E-learning mesterek

EELU Egyptian E-Learning University
On-line Nappali Szeptember 2020 Egyiptom Egyiptom Online

2010 júniusában EELU benyújtotta bylaw a posztgraduális program e-learning Karán neveléstudomány (FES) a Legfelsőbb Tanács egyiptomi egyetemekkel (SCU). Az SCU jóváhagyta az új bylaw a 15/7/2010.

Mester az oktatás oktatási technológia

UMaineOnline (University of Maine)
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Orono

A University of Maine Master program oktatási technológia célja, hogy segítse a mesterképzésben részt vevő hallgatók maguk irányítsák a hatékony és innovatív felhasználása, a jelenlegi és jövőbeni technológia.

Mester fokozatot oktatás és az új technológiák

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Madrid

képzési program oktatók, kutatók, oktatók, azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a tudás és az új kommunikációs technológiák és információs, valamint új képzési modellek az e-learning és a b-learning, a javára képzési tevékenységek, az új oktatási környezetben. Ezért kívánja, hogy egy tanár, aki tudja, vállalnak és alkalmazkodni az új technológiák tanítási és kutatási igények ...

Egyetemi diplomás oktatási technológia: E-learning és tudásmenedzsment

Universitat Rovira i Virgili
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónap Kérj Információt Spanyolország Tarragona + 1 további

A mesterfokozat céljainak elérése érdekében a diákok elemzik az IKT-k mint új tanulási és tudásmenedzsment platformokat, amelyek az e-tanulás terén elért előrehaladásokra összpontosítanak; azonosítsa az oktatási-tanulási folyamat elméletei és stratégiái alapján a média kialakításának oktatási alapjait az e-tanulásban ...

Master of Education (MED), és ma a digitális technológiák

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
On-line Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Kanada Oshawa

A UOIT, Masters Oktatási Digital Technologies célja, hogy felkészítse a jövő vezetőit és a szakemberek a tanulás és a technológia.

Kar távoktatási technológiák

Perm National Research Polytechnic University
On-line 2 év Szeptember 2020 Oroszország perm

A Perm Állami Műszaki Egyetem egy egyik vezető műszaki középiskolák Oroszország - multiprofile oktatási intézmény nagy személyzettel potenciállal és a modern anyagok

Mester az IKT oktatási

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
On-line Nappali Részidős oktatás 15 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Madrid + 1 további

A Masters in Informatikai és Hírközlési alkalmazott oktatás által kínált üzleti iskolában a tudás és eszközök bevezetésével kapcsolatos a ...

MicroMasters program az oktatási tervezésben és technológiában (Marylandi Egyetem Egyetemi Főiskola)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 32 hetek Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Ismerje meg a jövőbeli tanulási platformok tervezését és működtetését.

Mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban

UNIR
On-line Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Spanyolország Logroño

A mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban az első olyan hivatalos mesterfokozattal rendelkezik, amelynek neurotológiája ismeretes, hogy az IKT-k milyen hatással vannak a tanulási folyamatra. Az Oktatásban alkalmazott online IKT mesterként a 21. század digitális kompetenciáit szerezte meg.

Mestere Oktatási Tudományok - Oktatási Technológia

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 3 félévek Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

A program célja a posztgraduális szintű jelöltek felkészítése a posztgraduális szintű tartalmak elsajátítására az oktatási technológia széles területén és különösen az online tanítás és tanulás területén. A hangsúly a különböző oktatási intézményi kontextusokat vezető jelöltek felkészítésére irányul. Formális, nem formális és informális.

A technológia fokozott tanulásának mestermenedzsmentje (MTEL)

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning
On-line Részidős oktatás 5 év Április 2020 Németország Oldenburg

A teljesen akkreditált, online és nemzetközi technológiai továbbfejlesztett menedzsment (MTEL) posztgraduális programot kifejezetten azon dolgozó felnőttek számára fejlesztették ki, akik diplomáját karrierjük megszakítása nélkül akarják befejezni, és akik arra törekszenek, hogy fejlesszék szakmai készségeiket és kompetenciáikat a technológiával továbbfejlesztett tanulásban. (TEL).

Az oktatás tanítása a tanulás tervezésében és technikájában

Saint Mary's University of Minnesota Online
On-line Nappali Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Winona

A K-12 oktatók és ügyintézők felé irányítva, a Saint Mary's University of Minnesota online oktatási mestere a tanulás tervezésében és technikájában páratlan technológiai ismeretekkel párosítja az úttörő kutatást, így építhet oktatási megoldásokat a különböző tanulók számára. Fedezze fel az olyan oktatási területeket, mint a hallgatói központú tanulás, mint a tudás, a tanulás személyre szabása és a gondolkodásmódra való törekvés, hogy a diákok és a tanárok egyaránt optimalizálhassák az elkötelezettséget.

Virtuális oktatási mester

Universidad Panamericana de Guatemala
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Február 2020 Guatemala Guatemala város Cahabon Rabinal Chimaltenango Chiquimula San Agustín Acasaguastlán San Antonio Huista Puerto Barrios San Luis Jilotepeque Jutiapa Sayaxché Sibilia Playa Grande Ixcan Retalhuleu Antigua Guatemala Pajapita Santiago Atitlán Mazatenango Totonicapan Zacapa + 20 további

Ez a karrier a jelenlegi lehetőségekre és a hozzáértő szakemberek szükségességére reagál a virtuális oktatás területén, hogy képesek legyenek releváns és minőségi programokat kidolgozni ezen a módozaton belül.