KULFOLDIMESTER.HU

18 Digitális Technológia Mesterképzés Távoktatás Mesterképzés Megtekintése

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Bekapcsolom sokat, hogy hogyan élünk, dolgozunk és a játék, a digitális technológia magában foglalja a sok különböző eszközök és platformok. A digitális technológia szakmai általában szakosodott egy vagy néhány területen. Design, fejlesztés, programozás és a végrehajtás közös pontok a hangsúly.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Távoktatás Digitális Technológia Mesterdiploma

18 Találatok Digitális Technológia, Távoktatás Filter

MA Oktatási Technológiai és Innovációs

Universidad UNIACC
On-line Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Graduate Mester Oktatási Technológiai és Innovációs tanácsot eszközök oktatási intézmények minden szintjén a képzés tervezése és megvalósítása a projektek, amelyek intenzív használata az oktatási technológiák segítségével elméletek és tanulási stratégiák.

Mester fokozatot az oktatás és az információs technológia és a kommunikáció

Universidad de La Laguna
On-line Nappali 1 év Szeptember 2019 Spanyolország Santa Cruz de Tenerife

Az általános cél a mesterképzésre Oktatási és az IKT-k határozzák meg, a tág értelemben vett, így a szakemberek korszerű ismeretek és készségek, hogy vizsgálja meg: a tanítás-tanulás által támogatott IKT és kifejlesztett programok révén a virtuális környezetek képzési és oktatási innovációs projektek ICT formális oktatási intézményekben (mind oktatási intézmény) és a nem-formális tervezés és fejlesztés oktatási szoftver, online tananyagok, digitális tartalmak és oktatási alkalmazások keresztül terjesztett média és a digitális technológiákkal.

E-learning mesterek

EELU Egyptian E-Learning University
On-line Nappali Szeptember 2019 Egyiptom Egypt Online

2010 júniusában EELU benyújtotta bylaw a posztgraduális program e-learning Karán neveléstudomány (FES) a Legfelsőbb Tanács egyiptomi egyetemekkel (SCU). Az SCU jóváhagyta az új bylaw a 15/7/2010.

MicroMasters program az oktatási tervezésben és technológiában (Marylandi Egyetem Egyetemi Főiskola)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 32 hetek Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Ismerje meg a jövőbeli tanulási platformok tervezését és működtetését.

Mester az oktatás oktatási technológia

UMaineOnline (University of Maine)
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Orono

A University of Maine Master program oktatási technológia célja, hogy segítse a mesterképzésben részt vevő hallgatók maguk irányítsák a hatékony és innovatív felhasználása, a jelenlegi és jövőbeni technológia.

Egyetemi diplomás oktatási technológia: E-learning és tudásmenedzsment

Universitat Rovira i Virgili
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónap Kérj Információt Spanyolország Tarragona + 1 további

A mesterfokozat céljainak elérése érdekében a diákok elemzik az IKT-k mint új tanulási és tudásmenedzsment platformokat, amelyek az e-tanulás terén elért előrehaladásokra összpontosítanak; azonosítsa az oktatási-tanulási folyamat elméletei és stratégiái alapján a média kialakításának oktatási alapjait az e-tanulásban ...

Master of Education (MED), és ma a digitális technológiák

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
On-line Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Kanada Oshawa

A UOIT, Masters Oktatási Digital Technologies célja, hogy felkészítse a jövő vezetőit és a szakemberek a tanulás és a technológia.

Kar távoktatási technológiák

Perm National Research Polytechnic University
On-line 2 év Szeptember 2019 Oroszország Perm

A Perm Állami Műszaki Egyetem egy egyik vezető műszaki középiskolák Oroszország - multiprofile oktatási intézmény nagy személyzettel potenciállal és a modern anyagok

Mester az IKT oktatási

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
On-line Nappali Részidős oktatás 15 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid + 1 további

A Masters in Informatikai és Hírközlési alkalmazott oktatás által kínált üzleti iskolában a tudás és eszközök bevezetésével kapcsolatos a ...

Mestere Oktatási Tudományok - Oktatási Technológia

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 3 félévek Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

A program célja a posztgraduális szintű jelöltek felkészítése a posztgraduális szintű tartalmak elsajátítására az oktatási technológia széles területén és különösen az online tanítás és tanulás területén. A hangsúly a különböző oktatási intézményi kontextusokat vezető jelöltek felkészítésére irányul. Formális, nem formális és informális.

Mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban

UNIR
On-line Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Spanyolország Logroño

A mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban az első olyan hivatalos mesterfokozattal rendelkezik, amelynek neurotológiája ismeretes, hogy az IKT-k milyen hatással vannak a tanulási folyamatra. Az Oktatásban alkalmazott online IKT mesterként a 21. század digitális kompetenciáit szerezte meg.

Mester fokozatot oktatás és az új technológiák

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

képzési program oktatók, kutatók, oktatók, azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a tudás és az új kommunikációs technológiák és információs, valamint új képzési modellek az e-learning és a b-learning, a javára képzési tevékenységek, az új oktatási környezetben. Ezért kívánja, hogy egy tanár, aki tudja, vállalnak és alkalmazkodni az új technológiák tanítási és kutatási igények ...

Az oktatás tanítása a tanulás tervezésében és technikájában

Saint Mary's University of Minnesota Online
On-line Nappali Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Winona

A K-12 oktatók és ügyintézők felé irányítva, a Saint Mary's University of Minnesota online oktatási mestere a tanulás tervezésében és technikájában páratlan technológiai ismeretekkel párosítja az úttörő kutatást, így építhet oktatási megoldásokat a különböző tanulók számára. Fedezze fel az olyan oktatási területeket, mint a hallgatói központú tanulás, mint a tudás, a tanulás személyre szabása és a gondolkodásmódra való törekvés, hogy a diákok és a tanárok egyaránt optimalizálhassák az elkötelezettséget.

Mester az Oktatási Rendszerekben

Florida State University, College of Education
Campus On-line 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Tallahassee

Az FSU Oktatási Rendszereinek és Tanulási Technológiáinak (ISLT) programját befejező hallgatók nagy keresletben vannak. A mai világban a vállalkozások, a kormányzati szervek, az egyetemek, az iskolák és a sok más szervezet érdekli az olyan személyek felvételét, akik innovatív megközelítéseket hozhatnak az emberek képességeinek, tudásának és teljesítményének javításában.

Mesterképzés az oktatásban Vezetés, menedzsment és új technológiák

Marconi International University - Miami
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Miami + 2 további

A Master in Oktatási Vezetés és Menedzsment program célja azoknak a diákoknak, akik szerepet játszanak vezető szerepet töltenek be az oktatás területén, feltárva azokat az innovatív kutatás és gyakorlat vezetése, irányítása és adminisztráció az oktatási intézmények.