MASTERSTUDIES

Részidős Divat marketing Mesterképzések Áttekintése Dél-Amerikában 2020/2021

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A divatmarketing képzések fókuszában a divatipar művészeti és vállalati oldala áll. A divatmarketing szakos hallgatók olyan témakörök segítséségvel sajátítják el a szakmát, mint a piaci elemzés, a vizuális merchandising, a vásárlási trendek, a trendek felismerése és beazonosítása, a divattervezés és a promóciós kampányok menedzsmentje.

Dél-Amerikában a negyedik legnagyobb kontinens. Meg van osztva politikailag a 12 független ország. Dél-Amerika ad otthont a fenséges Andok hegység és a rejtélyes Amazonas folyó. A világ 's legnagyobb esőerdő, több millió faj egzotikus állatok is található Dél-Amerikában.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Divat marketing Egyetemi Tanulmányok Dél-Amerikában 2020/2021

2 Találatok Divat marketing, Dél Amerika Filter

Posztgraduális a divat marketing és kommunikáció

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Mester
<
Nappali
<
18 hónap
Portuguese (Brazil)
Campus

Az Istituto Europeo di Design IED São Paulo Posztgraduális Fashion Marketing és Kommunikációs Intézete a marketing üzletágban és kommunikációban képzést nyújt a divatipar szám ...

Tovább

Mester a Fashion Marketing

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Mester
<
Részidős
<
14 hónap
Portuguese (Brazil)
Campus

Szeretne marketinget tanulni, és mint a divat? Szeretne megtanulni a divatot és marketinget szeretne? Helye az IED Rio-ban, a Szakmai Divat Marketing Mesterképzésben olyan mar ...

Tovább