7 Mester Programok ban ben Divat marketing ban ben Spanyolország for 2024

Mester Programok ban ben Divat marketing ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Építsen fel sikeres karriert a divat és luxus szektorban a TBS MSc Fashion & Luxury Marketing segítségével. Nemzetközileg orientált és magasan specializálódott programunk megfelelő betekintést nyújt Önnek a luxusipar gazdag, kihívásokkal teli környezetében való működéshez, miközben karrierjét építi és fejleszti.

    • Online Spain

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A divat- és luxusipar folyamatosan bővülő ágazat. A becslések szerint az ipar évente 7–9% között fog növekedni. Különösen Spanyolországot és az Egyesült Királyságot tartják a luxusbevásárlás egyik legjobb célpontjának. Az ágazat számos vállalata megváltoztatja kommunikációs stratégiáját, hogy termékeit globálisan és online népszerűsítse és értékesítse. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy ebben az iparágban kiválóan teljesítsen, el kell sajátítania ezeket a készségeket. A „The State of Fashion 2019” jelentés hangsúlyozza a divat- és luxusszektor elavult üzleti modelljeinek megújításának szükségességét, valamint a promóciós, kommunikációs, vásárlási, kiskereskedelmi és értékesítési modellek stratégiai fejlesztésének szükségességét. Ez a program fejlett ismereteket és készségeket kínál a menedzsment, a marketing, az ügyfélkapcsolatok és a kommunikáció területén. Csatlakozzon mesterünkhöz, hogy gazdagítsa a divat- és luxusipar megértését, miközben sokszínű és kihívásokkal teli környezetben támogatják. Tűnjön ki kollégái közül azzal, hogy megtanulja a legkeresettebb készségeket, és jobban eladhatja magát a munkaadók számára.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A divat és luxus márkaépítés és marketing mestere biztosítja a digitális készségeket és a vezetői szakértelmet, hogy sikeres legyen ebben a dinamikus iparágban. A program a nemzetközi divat- és luxusmenedzsment, marketing és márkaépítés kulcsfontosságú szempontjait tárja fel a digitális marketing és kommunikációs stratégiák, valamint az új kiskereskedelmi és médiacsatornák hatásának vizsgálatával.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    9 hónapok

    Összekevert

    Angol

    A divatstílus- és kommunikációs mesterképzés olyan szakembereket képez, akik képesek lesznek új divattervezési javaslatokkal (stílus, kreatív rendezés, divatfilm stb.), Valamint kortárs kommunikációs, márkaépítési és marketingstratégiák kidolgozásával a meglévő divatcégek számára.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    10 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    EAE Madrid kínáljuk azokat az eszközöket és tudást, amelyek önellátóvá tesznek egy folyamatosan változó technológiai forgatókönyvben, és képezzük, hogy szembenézzen vele és élvezze szakmai kalandját szabadon, a maga módján, elősegítve a vállalatok átalakulását. és a társadalom.

    • Barcelona, Spanyolország

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol