MASTERSTUDIES

Divat rendezvényszervezés Mesterek Megtekintése Olaszországban 2021

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Divat esemény menedzsment magában foglalja a szervező konferenciák, bemutatók, díj azt mutatja, és egyéb rendezvények a divat terén. A diákok megtanulják, hogyan kell irányítani, kezelni, és koordinálja a számos különböző folyamatok szükség ahhoz, hogy a sikeres rendezvény történni.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Divat rendezvényszervezés Mesterképzések Olaszországban 2021

1 Találatok Divat rendezvényszervezés, Olaszország Filter

Master in Made in Italy, divat és luxus menedzsment (MIFL)

Università LUM - School of Management
Mester
<
Nappali
31 jan. 2021
Angol
Campus

A "Made in Italy, Fashion and Luxury Management" (MIFL) mesterképzés, amelyet teljes egészében angolul mutatnak be, első szintű egyetemi mester. Fő célja szakemberek képzése é ...

Tovább