26 Mester Programok ban ben Divattervezés ban ben Olaszország for 2024

Mester Programok ban ben Divattervezés ban ben Olaszország for 2024Filter
    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Mester A Fenntartható Divattervezésben a hallgatókat divattervezőkké alakítja, erős tudatossággal az etikus és fenntartható divat iránt. A tanterv elősegíti a kreatív és a tervezési szempontok alapos megértését, a termelés és az iparosítás alapos műszaki ismereteivel együtt, biztosítva az etikai eljárást minden szakaszában.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A divattervezés a kiskereskedelemben szakirányú mesterképzésnek konkrét kulturális és tudományos célja van: olyan új szakemberek képzése, akik képesek megfelelni a divatrendszerben működő vállalkozások jelenlegi igényeinek. Ez az oktatási program olyan személyek számára készült, akiknek vezetniük kell a márkák értékesítési folyamatainak és csatornáinak digitális és fenntartható átalakítását.

    • Pontedera, Olaszország

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Olasz

    A MIUR által elismert 1. szintű mesterképzés rendkívül innovatív és interdiszciplináris képzési utat jelent, beleértve a kutatást, az innovációt és a tervezést. A mestert a kutatás, a technológia, a divat és a design egyedülálló kombinációja jellemzi.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A kortárs tájon, ahol a stílus és a ruházat kiemelkedő szerepet játszik az egyéniség meghatározásában, és erőteljes médiumként szolgál a társadalmi átalakuláshoz, a 2 éves Master of Arts in Fashion: Design, Art & Technology innovatív megközelítést mutat be a kreativitás és a divatipar.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    10 hónapok

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Miért? A divat a szépség oktatása, gondolatok és érzelmek kifejezésének képessége, a kortárs világ legközvetlenebb kifejezése: színek, formák és anyagok tökéletes harmóniában. Ez a művészeti formák közül a legélénkebb, az életben az emberekre virágzik. Mint a nagy színházban, a "pièce-nél", a színpad megfelelő beállítása is elengedhetetlen a csábítás játékában, ám annak egy része nem felel meg az egésznek. Annak érdekében, hogy továbbra is megnyerjük az egyre ösztönzött és valószínűleg zavart fogyasztót, mélyreható műszaki képzés útján kell visszamenni az alapokhoz.

    • Rome, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Az Alta Moda Italiana Rómában született, ahol a Couturiers és a kiváló kivitelezés, a történelmi építészet, az ősi és a kortárs művészet közötti szennyeződés olvad egy egyedülálló helyen, ahol lehetséges a „szépség újradefiniálása”, inspirációban élni, és ezáltal táplálni a kreatív és kísérleti gondolkodást diákokból. A Mesterképzés a Haute Couture és a prêt-à-couture gyűjtemény létrehozásának folyamata szerint oszlik meg, hogy a couture projektet támogató kognitív eszközöket és kutatásokat biztosítsa. Ennek alapja az anyagkutatás és a műszaki szövetek fejlesztése, az új trendek tanulmányozása és a célpiac igényeinek elemzése, a tervezés, a műszaki fejlesztés, a fáradságok / proto-típusok és kísérletek egyensúlya. magas szintű gyűjtemény létrehozása és kommunikációja, amely kifejezi a márka stíluskódjait.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol, Olasz

    A Divatirány: Divattervezés és menedzsment mester olyan tervezőket képez, akik a tervezés és a menedzsment aprólékos ismeretére szakosodtak, a tervezéstől a gyártásig és a kommunikációig. Nem titok, sőt, még a leghíresebb márkáknál is a kiegészítők állnak az üzlet középpontjában, és a konfekció a tökéletes keretük: estélyi ruhák, ünnepi ruhák, az új „athleisure”, cipők, Az olyan kiegészítők, mint az ékszerek és táskák, nemcsak a stílus és az ízlés ikonjai, hanem a vásárlók számára leginkább vonzó tárgyak is.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A tanfolyam kreatív laboratóriumként működik, amely a Made in Italy know-how-hoz alkalmazott világos projektfejlesztési módszertan fokozatos elsajátítására irányítja a résztvevőket. Az olasz divatrendszerben végzett munka azt jelenti, hogy egy meghatározott és egyedi környezetben kell dolgozni, ami magában foglalja a tervezés, a stílus, a gyártás és a társadalom változásainak kombinációját, amely történelmet írt.

    • Caserta, Olaszország
    • Beijing, Kína

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A tanfolyam lehetőséget nyújt a hallgatóknak kettős diploma megszerzésére, azaz dupla mesterképzésre a divattervezésben. Pontosabban, a tanfolyam két évig tart; magában foglalja a külföldi egyetemmel közösen tervezett képzést és a külföldi mobilitási időszakot (1 és fél év); a tanulmányi időszak végén két divattervezői diploma (kettős diploma) kiadását jelenti, amelyek közül az egyik Olaszországban, a másik a partner egyetem országában lesz érvényes.

    • Florence, Olaszország
    • Rome, Olaszország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Olasz, Angol

    A kortárs divattervezés kreatív szintézisében elmerülő hallgatók a modern iparra jellemző vezetői képességeket is fejlesztik. A divatrendszer létrehozása, menedzselése, értékesítése és kommunikációs vonatkozásai egyetlen mélyreható tanulmányi pályává válnak egy megfelelő projektjavaslat elérése érdekében, amely integrálható a mai kulturális és ipari valóságba.

    • Como, Olaszország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Olasz

    • Rome, Olaszország

    Teljes idő

    11 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az ékszertervezés mestere megtanítja a diákoknak, hogyan építsék fel saját szakmai identitásukat: a módszertannal, kommunikációval és márkaépítéssel foglalkozó modulok, valamint az összes többi tanfolyam segít az ékszerek személyes elképzelésének kialakításában. A tanfolyam célja, hogy erősítse a hallgatók autonómiáját a megfelelő területeken, formálja őket olyan szakemberekké, akik képesek a tervezési projekt vezetésére, köszönhetően a megszerzett know-how-nak és technikai eszközöknek, kezelve annak komplexitását, valamint kreatív és professzionális megközelítést alkalmazva. Képessé válnak magas ékszerek, finom ékszerek vagy értékes órák kollekcióinak tervezésére is.

    • Ferrara, Olaszország

    Részidő

    660 órák

    Az egyetemen

    Olasz

    Divat illusztráció. Divattervezés. A ruha története. Textiltechnológia. Alapvető és díszes mintagyártás. Értékelési és ipari varrási technikák. Lectra CAD lakosztály, Modaris v8 Expert, Diamino, Kaledo stílus, Adobe Siute.

    • Milano, Olaszország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az Art Directors a Fashion rendszer legfontosabb hírességek: vallottam a nagy divatházak és világszerte ismert, ők híresek felejthetetlen gyűjtemények és zseniális ötletekkel, vagy miután feltámadt, és néha merész választás, a sors márkák csökkenése.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    10 hónapok

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    A tervező a divatrendszer szíve, de már nem csak a kreatív, aki rajzot és színt rajzol: a tiszta és egyszerű tehetség ma már nem elég, mert a tervező nemcsak ruhát, hanem életmódot is teremt.