MASTERSTUDIES

Dokumentációs tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Megtekintése Hollandiában 2020/2021

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Az időzítés tökéletes lesz a Documentation Manager. Van egy állandó kereslet a könyvtárosok, levéltárosok, webes tartalom vezetők, az adatkezelők, rendszerek szállítók és az oktatók, és még sok más. A határok között foglalkozások a dokumentációs területen szinte nem is létezik. Ezért a haszon Mester Dokumentáció Studies felbecsülhetetlen és jutalmaz egy központi készségek és ismeretek szükségesek a különböző munkahelyek.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A Legjobb Dokumentációs tanulmányok Mester Hollandiában 2020/2021

1 Találatok Dokumentációs tanulmányok, Hollandia Filter

Nyelvtudományi Mester: nyelvi tanácsadás és nyelvi dokumentáció

Vrije Universiteit Amsterdam
Mester
<
Nappali
Angol
Campus

Nyelvtudományi Mester: A Nyelvi Tanácsadás és a Nyelvi Dokumentáció általános nyelvészeti programot kínál, amely az elmélet és az adatok közötti kölcsönhatásra összpontosít az ...

Tovább