Mester a Dominikai Köztársaságban

A Legjobb 3 Mesterképzés Megtekintése a Dominikai Köztársaságban 2018

Mester

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Tanulmányozása felsőoktatás, a Dominikai Köztársaságban viszonylag kedvező lehetőség az egyik ország trhee nagy universitites, nevezetesen, a Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo és az Universidad Central del Este.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Mesterdiplomákat a Dominikai Köztársaságban 2018

Mutass többet

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Nappali 20 hónapok January 2019 Dominikai Köztársaság Santiago Santo Domingo + 1 további

[+]

Ezért a Master of Business Administration, kettős diplomát az Egyesült Államok Creighton Egyetemen

[-]

MBA Biztosítási Programok

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Nappali 2 év January 2019 Dominikai Köztársaság Santiago Santo Domingo + 1 további

Az elmúlt években, a Dominikai biztosítási szektor jelentős változásokon ment keresztül, és csodálatra méltó növekedést. Ez magában foglalta a részvétel a nagyvállalatok, nemzetközi irodák és biztosítási állítók folytat hazánkban ajánlat világszínvonalú szolgáltatást. [+]

Presentación

Az elmúlt években, a Dominikai biztosítási szektor jelentős változásokon ment keresztül, és csodálatra méltó növekedést. Ez magában foglalta a részvétel a nagyvállalatok, nemzetközi irodák és biztosítási állítók folytat hazánkban ajánlat világszínvonalú szolgáltatást. Ezért szaktudományos képzés az emberi erőforrások területén a biztosításra van szükség; szakemberek készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan szembenézni a kihívásokkal a szektorban.

Annak érdekében, hogy szakemberek képzése, akik a térségben, a Pontificia Katolikus Egyetem Madre y Maestra tervezte az MBA Biztosítási Program. A cél az, hogy a vonat a szükséges emberi erőforrások elemzése, tervezése, végrehajtása és hatékony program irányítási és személyi biztosítás, pénzügyi, vállalati és háztartási szektor; szakemberek képesek címzés és megoldani egy multidiszciplináris megközelítés a problémák részt tervezése és irányítása biztosítási programokat.... [-]


MA Magas Pénzgazdálkodás (kettős Diplomát)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Nappali 20 hónapok January 2019 Dominikai Köztársaság Santiago Santo Domingo + 1 további

A Master program Felső Financial Management célozza pénzügyi szakemberek az ipari, kereskedelmi, szolgáltatási szektor és a pénzügyi brókercégek címeket. [+]

Kettős diplomát Université Montesquieu Bordeaux IV (saját fok) ​

Presentación

A program Masters in High Financial Management Célcsoportja a pénzügyi szakemberek az ipari, kereskedelmi, szolgáltatási szektor és a pénzügyi brókercégek címeket.

Szakértelem tartalmaz mélyülő folyamatok megértéséhez regisztráció, termelési jelentéseket, és hasonlítsa össze a számviteli rendszerek.

Ezen túlmenően, a stratégiai menedzsment, a fúziók és felvásárlások is téma szerepel a tantervben is a regúlatenos elemei a pénzügyi tranzakciók és a pénzügyi származási vették figyelembe a programban.

Mint a többi mester programok PUCMM, empirikus elemeket tartalmaz. Kvantitatív módszerek a döntéshozatal az üzleti bővíteni az Arsenal analitikai eszközök a tanulmány a pénzügyi piacokon.... [-]