$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Egészségügy Mesterképzések 2022 Megtekintése az Amerikai Egyesült Kyoto Japánban

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszor… Tovább

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

Egykori japán főváros Kyoto egyik legnagyobb város a világon. Ez a hely ismert a kiterjedt infrastruktúra és a turizmus. Egyetemek, mint a Kyoto University és a University Doshisha is nagyon népszerű, és a különböző diákok jönnek minden évben tanulni ezeken egyetemeken.

Kérj Információt Egészségügy Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Kyoto Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Doshisha Women's College Of Liberal Arts
Kyoto, Japán

Élelmiszertudományi és táplálkozási tanfolyam Fejlett tudású kutatók ápolása, akik osztják a fogyasztók véleményét Mi olyan kutatókat nevelünk, akik magas szintű szakértelemme ... +

Élelmiszertudományi és táplálkozási tanfolyam Fejlett tudású kutatók ápolása, akik osztják a fogyasztók véleményét Mi olyan kutatókat nevelünk, akik magas szintű szakértelemmel rendelkeznek az élelmiszerekben és az étrendben, és képesek gondolkodni a tényleges élelmiszerfogyasztók szemszögéből. A diákok a három terület egyikéből választják kutatási témájukat - az élelmiszer -tudományt, a táplálkozást és a szakácstudományt -, és kísérletekre összpontosító kutatást végeznek. A tanfolyamon szerzett kutatási tapasztalat és a professzionalizmus érzése megnyitja annak lehetőségét, hogy tanári pozícióban dolgozzon egyetemen vagy főiskolán, vagy kutatóként egy üzleti vállalkozásban. -
Mester
Japán
ápr. 2022
Campus