Filter
Mesterdiplomák
Egyesült Királyság England Boston A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Előadóművészet Mesterképzések Találd meg az Amerikai Egyesült Boston Egyesült Királyság 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Az előadóművészetek egy összefoglaló kifejezés. Beletartozik az előadóművészet minden formája, a tánc, a színház és a zene. A képzés során a hallgatók tudományos (történelem és elméletek) és gyakorlati (különböző előadói stílusok) felkészítést egyaránt kapnak.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kérj Információt Részidős Előadóművészet Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Boston az Egyesült Királyságban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Előadóművészet, Boston

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
England
Boston
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Lincoln

Az MRes előadóművészetek (dráma, tánc, zene) célja, hogy elismert kutatási díjat nyújtson a doktori tanulmányok előkészítésében a kapcsolódó területeken. A doktori tanulm ... [+]

A kurzus

Az MRes előadóművészetek (dráma, tánc, zene) célja, hogy elismert kutatási díjat nyújtson a doktori tanulmányok előkészítésében a kapcsolódó területeken. A doktori tanulmányok alapjait fejlesztő hallgatók számára tervezték.

Ez a kurzus ideális kiindulópont az előadóművészeti kutatásokhoz. Célja, hogy biztosítsa a tudományos kutatáshoz szükséges kritikus és módszertani eszközöket, ugyanakkor lehetővé tegye a kiválasztott előadóművészeti fegyelem és a teljesítmény különböző szemléletű elkötelezettségének fokozott tanulmányozását.

A mesterképzésben részt vevő diákok élvezhetik a Lincoln Előadóművészeti Központ, a stúdiók, a galéria és a vibráló művészi közösség forrásait.... [-]

Egyesült Királyság Boston
August 2019
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul