Filter
Mesterdiplomák
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Engineering Mesterképzések Megtekintése Afrika 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A mérnöki tanulmányok széles körű témákat fedezhetnek fel, beleértve a mechanikai, állampolgári, kémiai vagy akár biológiai mérnököket. Az ezeken a témákban lefedett témák a megalapozó mérnöki elvektől az alkalmazott matematikai technikákig terjedhetnek.

Egy afrikai oktatási kaland lehet izgalmas, mert a kontinens 's gazdag hagyományos örökség olyan fontos a kultúra. Afrikaiak legendás vendégszeretet várja az idegenekkel és multietnikus városok is, így izgalmas az afrikai zene, a tánc és a művészetek, a hagyományos és a modern alkot teljesen más világ az alkalmazás és az öröm, és van egy pár esztétikai élmények, bárhová is megy összehasonlítani, és ellentétben a szín, örvény, szag, és a hangok az afrikai piacon.

Engineering Mesterképzések Áttekintése Afrika 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

4 Results in Engineering, Afrika

Accra Institute Of Technology

A célkitűzések a Master of Engineering közül, hogy posztgraduális képzés, és előkészíti az egyének számára az élethosszig tartó karrier a kritikus területeken a mérnöki é ... [+]

A célkitűzések a Master of Engineering a következők: hogy posztgraduális képzés, és előkészíti az egyének számára az élethosszig tartó karrier a kritikus területeken a mérnöki és menedzsment kapcsolatos döntéshozatal az állami vagy a magánszektorban.

A fő cél a Master of Engineering program célja, hogy vonzza a kiemelkedő egyének, hogy folytassa a kutatás a legmagasabb színvonalon, fontos, hogy a területén a műszaki és a technológia.

Ez egy kutatás-alapú program. A pályázóknak kell kutatási munkát végeznek, és benyújtja a dolgozat belső és külső vizsgálat Ez a program három részből állt:

I. rész - Kötelező Core tanfolyamok Rész - Kutatás Rész - tézis vizsgálata Rész - Kutatás ... [-]
Ghána Accra
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Botswana International University Of Science And Technology

A program lehetővé teszi a diplomások, a kutatás révén, hogy fejlessze az elemzés és a tervezés területén a szakterületek speciális és a kohászati ​​mérnöki. ... [+]

A program lehetővé teszi a diplomások, a kutatás révén, hogy fejlessze az elemzés és a tervezés területén a szakterületek speciális és a kohászati ​​mérnöki.

[-]
Botswana Palapye
February 2019
Campus
Bővebben magyarul
Botswana International University Of Science And Technology

Ez a program célja, hogy kutatási eredmények révén szilárd alapokat biztosítson az alapvető és fejlett koncepciókhoz és modern módszerekhez az ásványi kutatás, a geotechn ... [+]

Ez a program célja, hogy kutatási eredmények révén szilárd alapokat biztosítson az alapvető és fejlett koncepciókhoz és modern módszerekhez az ásványi kutatás, a geotechnika, az ásványtan, a kőzettani és a geokémiai, a gazdasági geológia és a hidrogeológia területén.

[-]
Botswana Palapye
February 2019
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető műszaki menedzsment tudományok és / tervezési és szintézise és a kapcsolódó elvek konkrét ... [+]

Meng Mérnöki Management (előadásokat)

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető műszaki menedzsment tudományok és / tervezési és szintézise és a kapcsolódó elvek konkrét irányítási rendszerek problémái a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető rendszerek tervezési és irányítási kutatás függetlenül. Ez is elősegíti az élethosszig tartó tanulásra vonatkozó megközelítéssel.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani mérnöki kutatás és fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismereteket azaz matematika, Basic Science és / vagy műszaki menedzser Tudományok a választott területen a kutatás. Terv és kezelése mérnöki menedzsment kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek) a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén. Terv és végezzen alkalmazandó szintjének vizsgálata, a kutatás és / vagy kísérletek alkalmazásával a megfelelő elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése. Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
February 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul